Super League 2

«Καμπάνα» 12 βαθμών στη Σπάρτη

Υπό την απειλή αφαίρεσης 12 βαθμών βρίσκεται η Σπάρτη, για οφειλές που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα απέναντι στους ποδοσφαιριστές Ρεβίθη, Παπαχρήστου, Αναστασόπουλο και Σιώπη.

Ποινή αφαίρεσης βαθμών επί… τέσσερα δέχτηκε η Σπάρτη, όπως αποφάσισε η Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών, για οφειλές απέναντι σε τέσσερις παίκτες.

Οι Λάκωνες έχουν προθεσμία τριών ημερών, ώστε να τακτοποιήσουν τις οικονομικές εκκρεμότητές τους και να αποφύγουν την επιβολή της ποινής.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Διαιτητικού Δικαστηρίου:
«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Εμμανουήλ Ρεβίθη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό 538/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Αναστάσιου Παπαχρήστου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό 537/2017τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Ευάγγελου Αναστασόπουλου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό 531/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Δημητρίου Σιώπη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό 532/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x