Super League 2

Καρέ… μεταγραφών η Γλυφάδα

Μόνο τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρώσει η Γλυφάδα τέσσερις μεταγραφές, με την απόκτηση των Νατσούρα, Τσίγκα, Καμινιώτη και Τζεουά.

Όχι μία, αλλά τέσσερις είναι έτοιμη να ολοκληρώσει η Γλυφάδα, καθώς απομένουν μόνο τα τυπικά και στις τέσσερις περιπτώσεις. Η ομάδα των νοτίων προαστίων βρίσκεται πολύ κοντά στο να υπογράψει συμβόλαια με τον Αντώνη Νατσούρα τον πρώην κεντρικό αμυντικό του Ηρακλή, τον Θανάση Τσίγκα που αγωνιζόταν στη Λάρισα, τον Πέτρο Καμινιώτη που έμεινε ελεύθερος από τη Δόξα Δράμας και τον Σερζ Τζουά, τον 30χρονο επιθετικό από την Ακτή Ελεφαντοστού.

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένονται οι όποιες εξελίξεις στις περιπτώσεις των τεσσάρων παικτών, καθώς την Παρασκευή «κλείνει» το… παράθυρο των μεταγραφών για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x