Super League 2

«Καθοριστική η συγκέντρωση της Τετάρτης»

Το μέλλον της Καλλιθέας θα κριθεί στην συνάντηση της Τετάρτης, όπου θα μιλήσουν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, αλλά και ο ιδιοκτήτης Νίκος Σαλευρής.

Καθοριστικής σημασίας θα είναι η συγκέντρωση της Τετάρτης για την Καλλιθέα, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος.

Στην συνάντηση, που θα κρίνει πολλά για το μέλλον της ομάδας, θα δώσουν το «παρών» και θα μιλήσουν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, αλλά και ο ιδιοκτήτης Νίκος Σαλευρής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Καλλιθέας:

«Την Τετάρτη στις 19:30 στην αίθουσα τύπου του Δημοτικού Σταδίου Καλλιθέας θα πραγματοποιηθεί καθοριστική συγκέντρωση – συζήτηση για το μέλλον της ομάδας μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Καλλιθέας έχει καλέσει σε αυτή την συγκέντρωση να παραβρεθούν η Δημοτική Αρχή, οι τοπικοί παράγοντες, ο επιχειρηματικός κόσμος της πόλης μας και οι φίλαθλοι και οι φίλοι που αγαπούν και στηρίζουν την Καλλιθέα.

Ομιλητές στην συγκέντρωση αυτή θα είναι μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Καλλιθέας και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ κ. Νίκος Σαλευρής
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x