Super League 2

Τέζαρε την ΑΕΚ Β' η Κηφισιά στο ντεμπούτο του Ελευθερόπουλου!

Νικηφόρο ντεμπούτο στον πάγκο της Κηφισιάς για τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, με την ομάδα των Βορείων Προαστίων να επικρατεί 2-1 της ΑΕΚ Β'.

Μεγάλη νίκη πέτυχε την Κυριακή (30/1) κόντρα στην ΑΕΚ Β' η Κηφισιά, με το σύνολο του Δημήτρη Ελευθερόπουλου -στο ντεμπούτο του στην ομάδα των Βορείων Προαστίων- να επικρατεί 2-1 για τη 16η αγωνιστική του Νότιου Ομίλου της Super League 2.

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν μία μέρα αργότερα από το προκαθορισμένο, λόγω της ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου της Καισαριανής εξαιτίας του χιονιού, με την Κηφισιά να χαμογελά και να φτάνει τους 19 βαθμούς, ούσα 8η. Ταυτόχρονα, υποχρέωσε τους φιλοξενούμενους στη δεύτερη ήττα τους στο πρωτάθλημα, με το σύνολο του Σωκράτη Οφρυδόπουλου να μένει στη 2η θέση και στο -3 πλέον από τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό.

Το ματς:

Οι γηπεδούχοι μπήκαν φορτσάτοι στο παιχνίδι σοκάροντας την «Ένωση» μόλις στο 4', με τον Τετέι να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, ύστερα από ασίστ του Φελίπε Σόουζα. Η ΑΕΚ Β' προσπαθούσε να δημιουργήσει φάσεις, ωστόσο αδυνατούσε να βρει διαδρόμους.

Μάλιστα, η Κηφισιά είχε την ευκαιρία να πάει στα αποδυτήρια προηγούμενη 2-0, όταν στο 33' ο Χριστόπουλος έκανε χέρι μετά από γύρισμα του Οικονομίδη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ντοριβάλ, ο οποίος όμως έστειλε την μπάλα άουτ.

Ο Βραζιλιάνος χαφ εξιλεώθηκε στο 58', όταν μετά από κόρνερ που εκτέλεσε, ο Φελίπε Σόουζα πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι κάνοντας το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν εκ νέου στο ματς στο 70', με τον Παρρά να κάνει ωραία ενέργεια, περνώντας στον Χριστόπουλο που με προβολή διαμόρφωσε το 2-1.

Η ΑΕΚ Β' πίεσε για την ισοφάριση στην τελική ευθεία της αναμέτρησης, χωρίς όμως αποτέλεσμα, με το σκορ να μένει ως είχε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Οι αρχικές συνθέσεις:

Κηφισιά (Ελευθερόπουλος):
Αναγνωστόπουλος, Μουστάκης, Γκότοβος, Μκρτσιάν, Να' α, Ντοριβάλ, Οικονομίδης, Παπασάββας, Φελίπε, Τετέι, Καλλέργης.

ΑΕΚ Β' (Οφρυδόπουλος): Γκίνης, Κορνέζος, Αρβανίτης, Παρράς, Σταμούλης, Ρουκουνάκης, Μπάμπης, Γερολέμου, Αμούρ, Ε. Χριστόπουλος, Ιατρούδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x