Super League 2

Επέστρεψε στις νίκες και διατήρησε διαφορά ασφαλείας η Κηφισιά

Χωρίς να... ιδρώσει η Κηφισιά επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας 2-0 της Ηλιούπολης για την 16η αγωνιστική της Super League 2 και παρέμεινε στην κορυφή με διαφορά ασφαλείας από τον Απόλλωνα

Επιστροφή στις νίκες με άνεση για την Κηφισιά! Η ομάδα των βορείων προαστίων επικράτησε 2-0 της Ηλιούπολης στο «Γεώργιος Καμάρας» για την 16η αγωνιστική της Super League 2 και διατήρησε τη διαφορά από τον δεύτερο Απόλλωνα σε διαφορά ασφαλείας, «σβήνοντας» ουσιαστικά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής.

Στους 40 βαθμούς πλέον η Κηφισιά, που μετρά εντυπωσιακό σερί 14 νικών, παρέμεινε στην 9η θέση η Ηλιούπολη με συγκομιδή 20 βαθμούς σε 15 ματς.

Το ματς
Στο πρώτο δεκάλεπτο το παιχνίδι ήταν αναγνωριστικού χαρακτήρα, με την Κηφισιά να κυκλοφορεί την μπάλα κυρίως από τα δεξιά με κύριο εκφραστή τον Παναγιώτου. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 14’ με τον Ταλάλ να κάνει κίνηση κρυφού φορ όμως η κεφαλιά που έκανε από το ύψος της μικρής περιοχής έφυγε λίγο άουτ.

Η ανωτερότητα της ομάδας του Γιώργου Πετράκη μετουσιώθηκε σε γκολ τρία λεπτά αργότερα, όταν ο Παπασάββας ήλεγξε την μπάλα, την πέρασε στον Πρίτσα που με ένα θαυμάσιο σουτ με το αριστερό νίκησε τον Περιστερίδη για το 1-0. Το παιχνίδι έγινε σκληρό από εκείνο το σημείο και έπειτα με την Ηλιούπολη να προσπαθεί να βγει στην κόντρα για να ισοφαρίσει. Στο 29’ ο Φριμπόνγκ έπειτα από έξυονη εκτέλεση φάουλ του Κωστόπουλου έπιασε το μονοκόμματο σουτ έξω από την περιοχή με την μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση για το πρώτο ημίχρονο με την Κηφισιά να πηγαίνει στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ με 1-0.



Τα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους κύλησαν ομαλά με την Κηφισιά να κάνει συντήρηση σε αντίθεση με την Ηλιούπολη που προωθήθηκε για την ισοφάριση, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα στην αντίπαλη άμυνα. H πρώτη ουσιαστικά καλή στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν εκείνου του 67ου λεπτού όταν ο Παναγιώτου, βρήκε τον Ταλάλ, ο Τυνήσιος σούταρε με την μπάλα να περνά σύριζα άουτ από το δοκάρι του Περιστερίδη. Στο 76' η πρωτοπόρος της βαθμολογίας Κηφισιά «κλείδωσε» τη νίκη με το άψογο τελείωμα του Κουϊρουκίδη μετά τη σέντρα του Ποζατζίδη για το τελικό 2-0.




Οι ενδεκάδες:

Κηφισιά (Πετράκης): Αναγνωστόπουλος, Βαφέας, Μαζουλουξής, Παναγιώτου, Παπασάββας (75' Νοικοκυράκης), Γκίνη, Ταλάλ (75' Κουϊρουκίδης), Πρίτσας (62' Πέιος), Να’α (62' Παυλάκης), Ποζατζίδης, Τετέι (87' Καλλέργης).

Ηλιούπολη (Παντέλης): Περιστερίδης, Βάρκας, Κωστόπουλος (81' Άντο), Ανδρέου, Φρίμπονγκ (74' Τριανταφυλλάκος), Γκοτσούλιας, Κρέτσι, Ζιούλης, Βασιλείου (81' Μπαξεβάνος), Μπαστακός, Βοσνακίδης.


Αναλυτικά η 16η αγωνιστική:

Α' Όμιλος
Παρασκευή 24 Μαρτίου


Αλμωπός Αριδαίας-Ηρακλής 2-0
(28' Πέττας, 88' Σουλιώτης)

Σάββατο 25 Μαρτίου 2023
Απόλλων Λάρισας-Παναθηναϊκός Β 0-3 (λόγω τιμωρίας του Απόλλωνα)

Κυριακή 26 Μαρτίου
ΠΑΟΚ Β-Βέροια ANB.

Διαγόρας-Απόλλων Πόντου 0-1
(37' αυτ. Μαγκάκης)

Ηρακλής Λάρισας-ΑΕΛ 0-3
(32' Παπαγεωργίου, 45'+1' Ογκμπόε, 78' Τσιριγώτης)

Νίκη Βόλου-Μακεδονικός 2-0
(52' Τζιώρας, 62' Κρητικός)

Θεσπρωτός-Πανσερραϊκός 0-2
(38' Σαΐντ, 90'+'6 Κανίς)

Β' Όμιλος
Παρασκευή 24 Μαρτίου


Προοδευτική-ΠΑΟ Ρουφ 2-1
(3' Μπόρχες, 90+4' Μάντιτς – 17' Βενάρδος)

Σάββατο 25 Μαρτίου
ΑΕΚ Β-Απόλλων Σμύρνης 0-2

Κυριακή 26 Μαρτίου
Παναχαϊκή-Χανιά 0-0

ΟΦ Ιεράπετρας-Αιγάλεω 0-0

Ηρόδοτος-Καλαμάτα 1-2
(48' Λεβιτσάνιν - 21', 84' Ρόβας)

Ολυμπιακός Β-Επισκοπή ANB.

Δεύτερα 27 Μαρτίου

Κηφισιά-Ηλιούπολη 2-0
(17’ Πρίτσας, 76’ Κουϊρουκίδης)

Η επόμενη (17η) αγωνιστική:

Α' Όμιλος

ΑΕΛ-ΠΑΟΚ Β
Παναθηναϊκός Β-Θεσπρωτός
Αναγέννηση Καρδίτσας-Διαγόρας
Βέροια-Νίκη Βόλου
Πανσερραϊκός-Αλμωπός Αριδαίας
Απόλλων Πόντου-Ηρακλής Λάρισας

Β' Όμιλος

Αιγάλεω-Κηφισιά
Καλαμάτα-Ολυμπιακός Β
Athens Kallithea-Προοδευτική
Ηλιούπολη-ΑΕΚ Β
Απόλλων Σμύρνης-Ηρόδοτος
Επισκοπή-Παναχαϊκή
ΠΑΟ Ρουφ-ΟΦ Ιεράπετρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x