Super League 2

Αγγίζει την άνοδο με γκολ του Τζίμα η Κηφισιά, το πανηγύρισε στις κερκίδες η Φουρέιρα!

Ένα βήμα πιο κοντά στην άνοδο η Κηφισιά, η οποία άνοιξε το σκορ με γκολ του Τζίμα στην κρίσιμη εντός έδρας αναμέτρησή της με την Ηλιούπολη, ενώ η Ελένη Φουρέιρα το πανηγύρισε στις κερκίδες!

Αγκαλιάζει την άνοδο στην Stoiximan Super League η Κηφισιά!

Η ομάδα των Βορείων Προαστείων άνοιξε το σκορ στο 21ο λεπτό της κρίσιμης εντός έδρας αναμέτρησής της με την Ηλιούπολη, με γκολ του Παναγιώτη Τζίμα, κάνοντας το πρώτο βήμα προς τη νίκη που χρειάζεται για να εξασφαλίσει την πρωτιά στον Β' Όμιλο της Super League 2!

Όπως ήταν απόλυτα λογικό, οι φίλοι της Κηφισιάς που έχουν γεμίσει το Ζηρίνειο ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς, με τον τηλεοπτικό φακό να πιάνει τρισευτυχισμένη και την Ελένη Φουρέιρα, σύζυγο του αρχηγού των γηπεδούχων, Αλμπέρτο Μποτία!

Δείτε τα βίντεο:



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x