Super League 2

Κόλλησε στο Παγκρήτιο η ΑΕΚ Β'

Την πρώτη βαθμολογική της απώλεια στη Super League 2 είχε η ΑΕΚ Β’. Πέφτοντας στον εξαιρετικό γκολκίπερ Τσέλιο, η «Ένωση» κόλλησε στο 0-0 με τον Εργοτέλη, αλλά έμεινε πρώτη στον 2ο όμιλο.

Την ευκαιρία ν’ ανοίξει τη διαφορά της στην κορυφή του 2ου ομίλου της Super League 2 έχασε η ΑΕΚ. Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου έμεινε στο 0-0 απέναντι στον μαχητικό Εργοτέλη και υπέστη την πρώτη της βαθμολογική απώλεια μέχρι τώρα.

Έπειτα από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο στο Παγκρήτιο (όπου οι δυο ομάδες είχαν να επιδείξουν από ένα σουτ των Μιτάι και Πέιου) η «Ένωση» ανέβασε σταδιακά στροφές.

Ειδικά λοιπόν μετά την είσοδο του Ιατρούδη στο 68’ (αντί του Κοσίδη) έφτιαξε αρκετές ευκαιρίες για να πάρει προβάδισμα.

Ωστόσο ο εξαιρετικός Τσέλιος δήλωσε «παρών», τόσο σε γυριστή κεφαλιά του πρώην επιθετικού των Κρητικών (που χειροκροτήθηκε στην επιστροφή του), όσο και σε δυο καλές ευκαιρίες του Γιούση.

Κι αφού οι γηπεδούχοι είχαν τις δικές τους φάσεις να πετύχουν το πολύτιμο γκολ (με τον Χατζηεμμανουήλ να λέει «όχι» σε σουτ του Κοκκίνη και κεφαλιά του Πέιου να φεύγει ελάχιστα άουτ στο τέλος), σφραγίστηκε η ισοπαλία, που πιθανότατα τους άφησε όλους ικανοποιημένους.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκος Μπαδήμας): Τσέλιος, Σερβιλάκης (66' Ποζατζίδης), Ντουμάνης, Μίκο, Κόλα, Πέιος, Βουτσάς, Μπουτσάκης, Κωστανάσιος (86' Νεράλ), Κόνραντ (66' Πατρινός), Κουατένγκ (46' Κοκκίνης)

ΑΕΚ Β’ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Χατζηεμμανουήλ, Μιτάι (84' Μπούσης), Λάτσι, Κορνέζος, Σταμούλης, Μπάμπη (61' Γερολέμου), Σαμπανάτζοβιτς, Μουστακόπουλος, Γιούσης (84' Παρράς), Χριστόπουλος (61' Τζ. Γκαρσία), Κοσίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x