Super League 2

«Κρεμά τα παπούτσια» του ο Πίτου Γκαρσία

Έφτασε το «πλήρωμα» του χρόνου για τον Πίτου Γκαρσία, αφού ο Αργεντινός αποφάσιε να αποχωρήσει από τα γήπεδα, όπως ανακοίνωσε μετά την αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός για τη Super Ligue 2.

Σταματά το ποδόσφαιρο ο Πίτου Γκαρσία στα 35 του. Με ανακοίνωσή του μέσω nstagram γνωστοποίησε πως αποχωρεί από τα γήπεδα μετά την αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Λεβαδειακό.

Ο Αργεντινός αγωνίστηκε σε Άρη, Ηρακλή, Ατρόμητο, Βόλο, ΠΑΣ Γιάννινα στη θητεία του στα ελληνικά γήπεδα.

Ο Πίτου Γκαρσία ανέβασε φωτογραφία, γράφοντας: «Αν είναι να κυλήσουν δάκρυα, ας είναι δάκρυα χαράς. Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι έχω πάρει την απόφαση να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Τους τελευταίους μήνες έχουν γίνει πολλά πράγματα... Πράγματα που δεν μπορούσα να ξεπεράσω... , χίλιες οι σκέψεις μέσα στο μυαλό μου.

Οι απουσίες είναι πολλές, η μοναξιά είναι μεγάλη όπως είναι και το κενό που νιώθω από διάφορα. Έτσι, δυστυχώς, το κίνητρο στην προσωπική μου ζωή είναι στο 0. Θεωρώ πως και στο επαγγελματικό κομμάτι δεν μπορώ να προσφέρω περισσότερο μέσα σε αυτήν την κατάσταση που βρίσκομαι και για αυτόν το λόγο πήρα μια τόσο δύσκολη απόφαση.

Ήθελα να ευχαριστήσω όλους για την αγάπη, τη στήριξη και τις εμπειρίες που έζησα μαζί σας και για όλα όσα μου δείξατε σε όλα αυτά τα χρόνια. Εύχομαι σε κάθε συμπαίκτη να πετύχει κάθε στόχο στην προσωπική, όπως και στην επαγγελματική του ζωή. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ΠΑΣ Γιάννινα, Άρη, Ατρόμητο, Βόλο, Σενγκνάμ, Ούνιον που μου δώσατε την ευκαιρία να φορέσω την φανέλα σας το οποίο θα μου είναι τιμή για όλη μου τη ζωή.

Στέλνω την αγάπη μου σε όλους.

Pitu».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x