Super League 2

Ξάνθη: Κατήγγειλε επίσημα προπηλακισμούς και τρύπια νερά στη Ρόδο!

Η Ξάνθη κατήγγειλε επίσημα στην αστυνομία της Ρόδου προπηλακισμούς και τρύπια νερά!

Η Ξάνθη πανηγυρίζει μια σπουδαία νίκη στη Ρόδο επί του Διαγόρα (0-1), που τη στέλνει στο -2 από την κορυφή της Super League 2, οι Ακρίτες, ωστόσο, έχουν σφοδρά παράπονα από τη φιλοξενία στο «σμαραγδένιο νησί».

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν, στην αστυνομία μάλιστα, οι άνθρωποι της Ξάνθης, χθες το βράδυ άγνωστοι πέταξαν κροτίδες και βαρελότα έξω από το ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η αποστολή, με αποτέλεσμα να προκληθεί σύγχυση μεταξύ των ποδοσφαιριστών, κυρίως των ξένων.

Σήμερα, δε, συνεχίζει η καταγγελία, μόλις τα μέλη της Ξάνθης έφτασαν στο γήπεδο, προπηλακίστηκαν από συγκεντρωμένους, που τους επιτέθηκαν φραστικά, ενώ μόνο χάρη στην παρέμβαση ορισμένων μεμονωμένων ατόμων δεν υπήρξε χειροδικία.

Στην καταγγελία, μάλιστα, τονίζεται πως τα νερά που τους προσφέρθηκαν είχαν στις τάπες τους μικρές τρύπες που είχαν προκληθεί από βελόνες και για αυτό στην Ξάνθη προμηθεύτηκαν άλλα. Πήραν δείγματα, εξάλλου, με σκοπό να πραγματοποιηθούν εργαστηριακές εξετάσεις, ενώ ο team manager Κώστας Τσαλίκης μετέβη στην Αστυνομική Διεύθυνση Ρόδου για να καταγγείλει τα παραπάνω γεγονότα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x