Super League 2

Ξέσπασε ο Κόκε: «Δεν μου αξίζει να μου συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο»

Έξαλλος με δημοσιεύματα που τον θέλουν να αποχωρεί από τον Άρη εμφανίστηκε ο Σέρχιο Κόκε. «Δικαιούμαι να θεωρώ τον εαυτό μου κομμάτι του Άρη» ανέφερε και κατέληξε: «Τώρα ναι, έχετε κάτι να γράψετε».

Με μια δημοσίευσή του στο Facebook απάντησε ο Σέρχιο Κόκε σε δημοσιεύματα που τον θέλουν να αποχωρεί από τον Άρη.

Ο Ισπανός καταφέρθηκε εναντίον δημοσιογράφων, κατηγορώντας τους ότι υπηρετούν συμφέροντα και χαρακτήρισε ασέβεια προς το πρόσωπό του αυτή τη συμπεριφορά.

«Το μόνο που ζητάω είναι τιμιότητα και αυτό το έχω κερδίσει με την προσφορά μου στην ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά:

«Μόνο προς ενημέρωση στα σάιτ και στις εφημερίδες που γεμίζουν φύλλα γράφοντας πως αποχωρώ από την ομάδα. Κανένας από τον σύλλογο δεν έχει έρθει σε επαφή μαζί μου για να μου πει κάτι τέτοιο. Εάν τόσο μεγάλη όρεξη έχετε για να φύγω, τα πράγματα είναι απλά. Ενημερώστε με και η υπόθεση έκλεισε.

Ο δημοσιογράφος οφείλει να μεταφέρει πληροφορίες και όχι να γράφει αυτά συμφέρουν κάποιους. Πριν ξεκινήσουν την λασπολογία ας έκαναν μια βόλτα στην πόλη και θα έβλεπαν εάν ο Κόκε πρέπει να είναι ή όχι στην ομάδα. Και σκέφτομαι πως αυτό το κέρδισα με την επιλογή μου να επιστρέψω την πιο δύσκολη στιγμή που ένιωσα ότι η ομάδα με είχε πραγματική ανάγκη. Δεν είμαι υποχρεωμένος να ανέχομαι, να ακούω, να διαβάζω τέτοιου είδους αναλήθειες.

Πιστεύω πως για όλα αυτά τα χρόνια που έχω προσφέρει στην ομάδα δικαιούμαι να θεωρώ τον εαυτό μου κομμάτι του σήματος του Άρη! Γι αυτό δεν μου αξίζει να μου συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο. Δεν ξέρω εάν κάνω λάθος ή όχι, αλλά όλα αυτά είναι ασέβεια προς το πρόσωπό μου. Κάποιοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν και να διασύρουν το όνομά μου. Το μόνο που ζητάω είναι τιμιότητα και αυτό το έχω κερδίσει με την προσφορά μου στην ομάδα. Τώρα ναι κύριοι δημοσιογράφοι, έχετε κάτι να γράψετε…
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x