Super League 2

Έστησε πάρτι ανόδου με «τεσσάρα» στην ΑΕΚ Β ο Λεβαδειακός!

Σε ένα ατελείωτο πάρτι μετέτρεψε το τελευταίο ματς της σεζόν στη Super League 2 ο Λεβαδειακός, ο οποίος ισοπέδωσε την ΑΕΚ Β (4-0) και πλέον ετοιμάζεται για την επιστροφή του στην πρώτη κατηγορία.

Φιέστα και στο χορτάρι για τον επιβλητικό Λεβαδειακό! Λίγο πριν της απονεμηθεί το τρόπαιο με το οποίο θα σφραγιστεί η επίσημη επιστροφή της στην Stoiximan Super League, η ομάδα της Βοιωτίας έστησε ένα... πάρτι με καλεσμένη την ΑΕΚ Β την οποία και νίκησε με το εμφατικό 4-0!

Το σύνολο του Σωτήρη Οφρυδόπουλου παραλίγο να δεχθεί γκολ στο 9' από την κεφαλιά του Τιέι που πήγε στο δοκάρι, ενώ στο 17' το πλασέ του Κάτσικα κατέληξε λίγο άουτ.

Στο 25' ο Γιαννιώτας, άνοιξε το σκορ με εξαιρετικό πλασέ για το 1-0 του Λεβαδειακού, ενώ στο 53' με ένα φάουλ-ζωγραφιά του Βήχου οι γηπεδούχοι έκαναν το 2-0.

Ο Έλληνας παίκτης επισφράγισε την σπουδαία του εμφάνιση με ένα χατ-τρικ στο 60' και στο 72' για το τελικό 4-0!


Οι συνθέσεις:

Λεβαδειακός (Οφρυδόπουλος): Γκροφ, Σωτηράκος, Βήχος, Λιάγκας, Τσάπρας, Μπελμόντ (58? Νίκας), Μεχία (76? Ντεντάκης), Κουϊρουκίδης (58? Ρομό), Γιαννιώτας, Συμελίδης (67? Χάμοντ), Κωστή (67? Πολέτο).

ΑΕΚ Β (Κούστας): Αγγελόπουλος, Κοσίδης, Γεμπόα, Π. Γεωργέας (46? Γιαννούλης), Κανελλόπουλος (63? Σκόνδρας), Σαμπανάτζοβιτς, Χριστόπουλος, Πανεράς (63? Λέλεκας), Κάτσικας (82? Α. Πήλιος), Γκολφίνος (73? Α. Γεωργέας), Τιεϊ.

Διαιτητής: Βλάχος (Αν. Αττικής)
Βοηθοί: Κομισοπούλου (Χανίων), Σούζας (Αν. Αττικής)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x