Super League 2

Ψυχωμένος Λεβαδειακός, τέζαρε τον Μακεδονικό στο 90'+3' με ολική ανατροπή!

Με ολική ανατροπή και γκολ στο φινάλε, ο Λεβαδειακός νίκησε με 2-1 τον Μακεδονικό και κράτησε το +9 από τη δεύτερη, Λάρισα, έχοντας όμως παιχνίδι περισσότερο.

Ακάθεκτος Λεβαδειακός, συνεχίζει τρένο για την άνοδο!

Οι Βοιωτοί επικράτησαν με 2-1 του Μακεδονικού για την 22η αγωνιστική του Βόρειου ομίλου της Super League 2, σε ένα παιχνίδι που έμειναν πίσω στο σκορ, αλλά με ολική ανατροπή και δύο τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο πήραν πολύτιμο «τρίποντο».

Έτσι, το σύνολο του Σωκράτη Οφρυδόπουλου παρέμεινε πρωτοπόρο και με 48 βαθμούς ανέβασε τη διαφορά στο +9 από τη δεύτερη, Λάρισα, έχοντας, όμως, παιχνίδι περισσότερο. Από την άλλη πλευρά, οι ηττημένοι με 26 βαθμούς υποχώρησαν στην τέταρτη θέση.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν δυνατό ξεκίνημα και πήραν το προβάδισμα στο 18’ με τον Σιμόνι, αλλά από εκεί και μετά ο Λεβαδειακός ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος. Στο 22’ έφτασε κοντά στην ισοφάριση, αλλά το σουτ του Ντα Κόστα βρήκε το αριστερό δοκάρι του Περντέου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 48’ με την κεφαλιά του Τσιριγώτη, ενώ η ανατροπή ήρθε στο φινάλε και με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γιαννιώτα στο 90+3'.

Στα άλλα ματς, η Νίκη Βόλου άφησε πίσω της την ήττα από τον Ηρακλή, νικώντας στην έδρας της με 2-1 τον Αιολικό. Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου ανέβηκαν στην 3η θέση με 28 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική αγωνίζεται εκτός έδρας με τον 4ο, Μακεδονικό, που έχει 26 πόντους.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 35' με τον Τζιώρα και δύο λεπτά αργότερα (37') ο Κρητικός σκόραρε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 54' σε 2-1 με τον Ενομό και στο 89' ο Στίκας διαμόρφωσε το τελικό σκορ σε 3-1.

Πολύτιμη νίκη για την είσοδό του στα playoffs έκανε ο Ηρακλής, που επικράτησε με 1-0 του Απόλλωνα Πόντου στο Πολύκαστρο. Ο «Γηραιός» ανέβηκε στην πρώτη πεντάδα με 24 βαθμούς, αφήνοντας τους ηττημένους στην τελευταία θέση με 11 πόντους.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε στο 59' ο Γκέρμους, με τους Θεσσαλονικείς να κρατούν το υπέρ τους σκορ μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα.

Το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής του Βόρειου ομίλου της Super League 2:

Τετάρτη 14/2
Καμπανιακός - ΑΕΚ Β' 1-1
(17' Γιουκούδης - 86' Τζούντα Γκαρσία)
Απόλλων Πόντου - Ηρακλής 0-1
(59' Γκέρμους)
Νίκη Βόλου - Αιολικός 3-1
(35' Τζιώρας, 37' Κρητικός, 89' Στίκας - 54' Ενομό)
Λεβαδειακός - Μακεδονικός 2-1
(48' Τσιριγώτης, 90+3' Γιαννιώτας - 18' Σιμόνι)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x