Super League 2

Μαρκό: Κάλεσμα προς τους φιλάθλους να αγοράσουν μετοχές της ομάδας!

Με ανακοίνωσή της, η Μαρκό γνωστοποιεί πως από σήμερα ξεκίνησε η διαδικασία κάλυψης του μετοχικού κεφαλαίου και πως εκδόθηκαν οι μετοχές της ομάδας.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Μπροστά στην πιο μεγάλη στιγμή της ιστορίας της βρίσκεται η Μαρκό, καθώς τη νέα αγωνιστική σεζόν θα παίξει για πρώτη φορά στη Super League 2.

Με ανακοίνωσή του, ο σύλλογος καλεί το φίλαθλο κοινό να αγοράσει μετοχές της ομάδας, στο πλαίσιο της κάλυψης του μετοχικού κεφαλαίου του συλλόγου.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Μαρκό γράφει ιστορία

Μετά την ιστορική άνοδο για πρώτη φορά στην ιστορία ήρθε η μεγάλη ώρα!

Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της υπό σύστασης «ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», ενημερώνει τα μέλη και τον φίλαθλο κόσμο, ότι ξεκινά η διαδικασία κάλυψης του μετοχικού κεφαλαίου της, από σήμερα 04 Αυγούστου 2025. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα 11 Αυγούστου και ενημερώνουμε ότι εκδόθηκαν 14.000 μετοχές αξίας 25€ έκαστη.

Στοιχεία Λογαριασμού:
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ GR23 0171 5780 0065 7816 9962 727
Καταθέτης:
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ: ΚΑΛΥΨΗ ΑΡΧΙΚΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ
Για την Διοικούσα Επιτροπή
Πρόεδρος: ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ
Γενικός Γραμματέας: ΜΙΧΑΗΛ ΔΑΛΑΜΑΝΗΣ


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x