Super League 2

Μια τελευταία ευκαιρία στην ΑΕΚ

Μια ύστατη ευκαιρία ν’ αποχαιρετήσουν όπως πρέπει τον κόσμο ενόψει της επιστροφής θα έχουν οι… εναπομείναντες παίκτες της ΑΕΚ. Ο Δέλλας πήρε όλους τους ετοιμοπόλεμους στην αποστολή για την ΑΕΛ.

Η εικόνα στα μέχρι τώρα παιχνίδια των πλέι-οφ είναι επιεικώς κακή. Η απόδοση (ατομικά και ομαδικά) δεν ταιριάζει με τα μηνύματα που θα ήθελε να στέλνει η ΑΕΚ ενόψει της επιστροφής της.

Έστω και στο φινάλε όμως, η «Ένωση» θα έχει την ευκαιρία ν’ αποχαιρετήσει όμορφα τον κόσμο που τη στήριξε στα δύσκολα.

Σ’ αυτή την προσπάθεια λοιπόν ο Τραϊανός Δέλλας συμπεριέλαβε όλους τους ετοιμοπόλεμους παίκτες του στην αποστολή για το κυριακάτικο παιχνίδι με την ΑΕΛ. Άλλωστε οι τραυματισμοί (Μάνταλος, Μπακάκης, Μπρέσεβιτς, Ζόριτς) του δημιουργούν ούτως ή άλλως προβλήματα.

Πέραν αυτών, ωστόσο, στο τελευταίο εντός έδρας ματς θα είναι άπαντες διαθέσιμοι και αποφασισμένοι (όπως ελπίζεται) να κλείσουν με σωστό τρόπο την τελευταία σεζόν της ΑΕΚ μακριά από ‘κει που ανήκει.

Αναλυτικά η αποστολή: Ανέστης, Βούρας, Σοϊλέδης, Γεωργέας, Σαρρής, Κολοβέτσιος, Σβάρνας, Λαμπρόπουλος, Πεταυράκης, Κορδέρο, Ρόβας, Γιόχανσον, Ανάκογλου, Γροντής, Πλατέλλας, Τζανετόπουλος, Ντούνης, Ντακόλ, Μπαρμπόσα, Αραβίδης, Κρισάντους.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x