Super League 2

Μόνο τέσσερις στους 22 φακέλους πλήρεις στη Super League 2

Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ απέρριψε την Τετάρτη 18 φακέλους των ομάδων που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην επόμενη ενοποιημένη διοργάνωση.

Από τις 22 ομάδες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην επόμενη ενοποιημένη Super League 2, μόνο οι τέσσερις είναι νόμιμες και έχουν πλήρεις φακέλους για να συμμετάσχουν στο επόμενο πρωτάθλημα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ.

Οι νόμιμοι ήταν οι Λεβαδειακός Ιωνικός, Ξάνθη, οι οποίες πήραν άδεια Super League 1 και η Βέροια που απέκτησε άδεια SL2. Όλες οι υπόλοιπες ομάδες έχουν δικαίωμα να ασκήσουν έφεση εντός τριών ημερών.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη διήμερη συνεδρίασή του εξέτασε τους φακέλους 22 ΠΑΕ της Super League 2 και της Football League και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Χορηγεί άδεια Super League 1 για την περίοδο 2021-22 στις ακόλουθες ΠΑΕ: Λεβαδειακός, Ιωνικός, Ξάνθη.
Χορηγεί άδεια Super League 2 για την περίοδο 2021-22 στην ΠΑΕ Βέροια.

Δεν χορηγεί άδεια Super League 2 για την περίοδο 2021-22 στις ακόλουθες ΠΑΕ:

Απόλλων Λάρισας, Δόξα Δράμας, Παναχαϊκή, Εργοτέλης, Καραϊσκάκης Άρτας, Τρίκαλα, Διαγόρας, ΟΦ Ιεράπετρα, Κισσαμικός, Ολυμπιακός Βόλου, ΓΣ Νίκη Βόλου, Πανσερραϊκός, Καλαμάτα, Βλαχιώτης ο Αστήρ, Καβάλα, Τριγλία, Πιερικός και Ρόδος.

Κατά των ανωτέρω απορριπτικών αποφάσεων μπορεί να ασκηθεί έφεση εντός προθεσμίας τριών ημερολογιακών ημερών από την κοινοποίησή τους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x