Super League 2

Μπαντής στον bwinΣΠΟΡ FM: «Το ΧΑΟΣ γεννήθηκε για να δουν όλοι την πραγματικότητα της SL2»

Ο Γιώργος Μπαντής μίλησε στους 94,6 με αφορμή την προβολή του πρώτου επεισοδίου του ντοκιμαντέρ «ΧΑΟΣ».

Συγκλόνισε, αλλά όχι με σκοπό να το κάνει… Το πρώτο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ «ΧΑΟΣ» είναι από χθες το βράδυ στον «αέρα» μεταφέροντας την πραγματικότητα της Σούπερ Λίγκας 2 και τις τρομερά μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ποδοσφαιριστές των ομάδων που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα αυτό.

Ο Γιώργος Μπαντής μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Μιχάλη Τσόχο για το ντοκιμαντέρ αυτό, επισημαίνοντας ότι ο λόγος της δημιουργίας του δεν ήταν να σοκάρει, -ανεξάρτητα και αν το πετυχαίνει- αλλά για να προβάλει τα τεράστια προβλήματα των ποδοσφαιριστών της κατηγορίας αυτής με την ελπίδα ότι οι φορείς θα σκύψουν πάνω σε αυτά και θα προσπαθήσουν για την επίλυσή τους.

«Δεν το δημιουργήσαμε για να συγκινήσει, αλλά έτσι όλοι να δουν τι συμβαίνει στο πρωτάθλημα. Οι φορείς, η ομοσπονδία, η διοργανώτρια Αρχή, οι δημοσιογράφοι, ο Έλληνας πολίτης, οι φίλαθλοι και κανείς να μην έχει το δικαίωμα να πει ότι δεν γνωρίζει τη Λίγκα αυτή. Εμείς φωνάξαμε δυνατά, πολύ δυνατά, διαμαρτυρηθήκαμε έντονα αλλά δεν ίδρωσε το αυτί κανενός. Και έτσι γεννήθηκε το ΧΑΟΣ», αναφέρει ο πρόεδρος του ΠΣΑΠΠ, ο οποίος συνέχισε:

«Το ΧΑΟΣ είναι η πραγματικότητα της Σούπερ Λίγκας 2 μέσα από τα μάτια και τα παπούτσια του ίδιου του ποδοσφαιριστή. Θα ατάκες πολλές, ατάκα που χαρακτηρίζουν το πρωτάθλημα «όλα λάθος». Τα παιδιά, οι παίκτες λένε ότι πληρώνονται στην ώρα τους, ή καθόλου, πώς είναι η ζωή τους έξω από τα γήπεδα, και στα αποδυτήρια. Ένα ντοκιμαντερ που μπαίνει στη ζωή του ποδοσφαιριστή κάνοντας αυτό το συγκεκριμένο επάγγελμα», αναφέρει.

«Τι μπορεί να αλλάξει;», δέχεται την ερώτηση από τον Μιχάλη Τσόχο και συνεχίζει… «Αυτή την στιγμή στη διοίκηση της ΣΛ2 είναι ένα νέο πρόσωπο. Αυτό το ΧΑΟΣ σίγουρα το βρήκε αλλά έχει την ευκαριία να το μετατρέψει σε ένα όραμα. Το λυπηρό είναι ότι το πρωτάθλημα αυτό ξεκινά το ερχόμενο ΣΚ, και δεν έχει τηλεοπτική στέγη, χορηγό, και σε 4-5 μήνες δυστυχώς, ενδεχομένως να είμαστε σε θέση να γυρίσουμε το ΧΑΟΣ 2», τονίζει ο Γιώργος Μπαντής.

«Ελπίζω μετά από αυτό το ντοκιμαντέρ η πολιτεία να σκύψει περισσότερο πάνω από τα προβλήματα της κατηγορίας. Το 80-85% των παικτών που παίζει σε αυτό το πρωτάθλημα προέρχεται από τις ακαδημίες. Η εμπειρία έχει δείξει σε μεγάλα πρωταθλήματα ότι η μεγάλη κατηγορία βοηθά τη μικρότερη. Στην Ελλάδα όμως δυστυχώς δεν συμβαίνει αυτό. Και καλό θα είναι η μεγάλη κατηγορία να σκύψει πάνω από τη 2η κατηγορία και να βοηθήσει», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Ακούστε όλη τη συνέντευξη του στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x