Super League 2

Μπίκας: «Η Super League, συκοφαντεί τη Super League 2»

Αιχμές για την Super League άφησε ο διευθύνων σύμβουλος της Βέροιας, Αχιλλέας Μπίκας που μίλησε στην ΕΡΤ3.

Η διεξαγωγή των μπαράζ ανάμεσα σε Βέροια και στην 13η ομάδα της Super League, είναι ακόμα στο περίμενε, καθώς υπάρχει ακόμα η υπόθεση του Παναιτωλικού. Ο διευθύνων σύμβουλος της Βέροιας μίλησε στην ΕΡΤ3, όπου έριξε αιχμές για τη μεγάλη κατηγορία.

Αναλυτικά όσα είπε στην ΕΡΤ3:

«Είναι λυπηρή η κατάσταση. Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε ότι η Super League 1 προσπαθεί να συκοφαντήσει τη Super League2 για το ότι δεν ξεκινάει όταν πρέπει ή ότι αργεί να τελειώσει. Φέτος, ενώ οι ομάδες μας ήταν νομότυπες σε όλα, έχουμε βρεθεί εμείς, αν και πρωταθλητές, έρμαια της Super League 1 και να περιμένουμε πότε θα δεήσει να επικυρώσει τη βαθμολογία για ν' αγωνιστούμε στο δεύτερο μπαράζ που θα μας δώσει την άνοδο

Αν ήθελε θα μπορούσε να την επικυρώσει, καθώς δεν εμπίπτει στο άρθρο για ενστάσεις. Εχουμε πολύ έμπειρο επειτελείο, έμπειρη διοίκηση που μπορεί να χειριστεί αυτή την κατάσταση, που δεν παύει να θεωρείται μη φυσιολογική. Δεν γίνεται μια ομάδα που έδωσε 32 ματς Κυριακή-Τετάρτη να ταλαιπωρείται μέσα στο καλοκαίρι και να περιμένει πότε θα δώσει τον επόμενο αγώνα. Ετσι όπως είναι οι ημερομηνίες και αν δεν κερδίσει ο Παναιτωλικός σε πρώτο βαθμό την υπόθεση, η πιο πιθανή ημερομηνία για το πρώτο παιχνίδι είναι η 12η Ιουνίου. Θα κλείσουμε ένα μήνα απραξίας μετά από πρωτάθλημα 34 αγωνιστικών. Είναι απαράδεκτο. Πρέπει να παρέμβει η πολιτεία και να δώσει λύση. Πώς ένας παράγοντας της Β' Εθνικής του χρόνου να επενδύσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο;».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x