Super League 2

«Να ακυρωθεί το πλεονέκτημα στα πλέι οφ»

Αντίθετος είναι ο Ηρακλής με το «2+1» που αποφασίστηκε για το θέμα της ανόδου. Γι’ αυτό και ζητά τουλάχιστον να μην ισχύσει το «μπόνους» βαθμών στα πλέι οφ, για την πρώτη ομάδα της κανονικής περιόδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ Ηρακλής κατά την συνεδρίαση της Football League στις 4/2 εξέφρασε έντονα την αντίθεση της για την υπαναχώρηση της Ένωσης μας από την γνωστή αμετακίνητη θέση της σχετικά με την διαδικασία ανόδου και μειοψήφησε κατά τη λήψη της τελικής απόφασης θέτοντας προ των ευθυνών τους όλους τους υπευθύνους, για την πρωτοφανή αυτή αλλοίωση των όρων διεξαγωγής του πρωταθλήματος.

Επειδή η απόφαση αυτή ακυρώνει ουσιαστικά την προκήρυξη του πρωταθλήματος, η ΠΑΕ Ηρακλής έθεσε άμεσα θέμα ακύρωσης του βαθμολογικού πλεονεκτήματος όπως προβλεπόταν από την ακυρωθείσα –στην πράξη- προκήρυξη και σήμερα απέστειλε έγγραφο στην διοργανώτρια με το ίδιο αίτημα, ζητώντας την άμεση σύγκληση του δ.σ. με θέμα την θέσπιση των νέων κανόνων διεξαγωγής των πλέι οφ. Τέλος εκφράζουμε την λύπη και την θλίψη μας για όσους κατάφεραν μέσα σε πέντε λεπτά να καταρρακώσουν το γόητρο του ούτως ή άλλως βαριά πληγωμένου ποδοσφαίρου μας.

Ο Ηρακλής είναι εδώ για να ηγηθεί της προσπάθειας της αλλαγής αυτής της κατάστασης άλλα χρειάζεται όλοι να σεβαστούμε το ποδόσφαιρο και τον ρόλο μας μέσα σε αυτό για να υπάρξουν αποτελέσματα".

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x