Super League 2

Πήρε τον Γαβριηλίδη της Βέροιας η Νίκη Βόλου

Παίκτης της Νίκης Βόλου και επίσημα είναι ο Βασίλης Γαβριηλίδης, καθώς ανακοινώθηκε από τους Θεσσαλούς.

Στη Νίκη Βόλου θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βασίλης Γαβριηλίδης, καθώς ανακοινώθηκε το πρωί του Σαββάτου (6/8) από την ομάδα της Θεσσαλίας.

Ο 30χρονος μέσος την περασμένη σεζόν ήταν ένα από τα βασικά στελέχη της Βέροιας, καταγράφοντας 34 συμμετοχές και μετρώντας τέσσερα γκολ και μια ασίστ, ενώ κατέκτησε και το πρωτάθλημα της Super League 2 στον Βόρειο όμιλο, με την ομάδα της Ημαθίας χωρίς ωστόσο, να καταφέρει να πάρει την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Ο Γαβριηλίδης είναι ένας από τους παίκτες που χρησιμοποίησε τον όρο που είχε στο συμβόλαιο του με την «Βασίλισσα του Βορρά», που του έδινε το δικαίωμα να αποχωρήσει ως ελεύθερος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Γαβριηλίδη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας με την ομάδα μας.

Ο Γαβριηλίδης είναι 30 ετών, κατάγεται από την Καβάλα κι αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος.
Έχει αγωνιστεί σε Ζάκυνθο, Καβάλα, Ορφέα Ελευθερούπολης, Πανθρακικό, Πανσερραϊκό, Παναιγιάλειο και Βέροια, καταγράφοντας, συνολικά, πέντε συμμετοχές στην Α’ Εθνική, 83 συμμετοχές, με πέντε γκολ στη Β’ και 111 συμμετοχές με 14 τέρματα στην Γ’. Με την τελευταία του ομάδα, τη Βέροια, κατέκτησε πέρσι το πρωτάθλημα του Βορείου Ομίλου της Σούπερ Λιγκ 2, αγωνιζόμενος, συνολικά, σε 34 αναμετρήσεις, σε πρωτάθλημα και κύπελλο, σκοράροντας τρεις φορές.

Καλωσορίζουμε τον Βασίλη στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία κι επιτυχίες!»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x