Super League 2

Ντούνης: «Να αλλάξουμε την εικόνα μας»

Διαφορετική εικόνα σε σχέση με αυτή που είχε ο Άρης στην αναμέτρηση με τον Παναιγιάλειο οφείλουν να παρουσιάσουν στα επόμενα παιχνίδια οι «κιτρινόμαυροι» σύμφωνα με τον Μάρκο Ντούνη.

Ατυχές αποτέλεσμα χαρακτήρισε ο Μάρκος Ντούνης την λευκή εκτός έδρας ισοπαλία που παραχώρησε ο Άρης κόντρα στον Παναιγιάλειο.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός υποστήριξε πως οι «κιτρινόμαυροι» είναι σε θέση να ανταγωνιστούν ομάδες της Superleague που βρίσκονται στις υψηλές θέσεις, ωστόσο οφείλουν να βελτιώσουν την αγωνιστική τους εικόνα και να δείχνουν σε κάθε παιχνίδι πως είναι το φαβορί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν ένα ατυχές αποτέλεσμα για την ομάδα μας. Δεν θέλω να σας πω δικαιολογίες, αλλά η ομάδα ήταν κουρασμένη. Μπήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο με σκοπό να παίξουμε κάθετο παιχνίδι. Έγιναν κάποιες φάσεις και στο τέλος κινδυνεύσαμε να χάσουμε και το παιχνίδι. Κοιτάμε μπροστά ώστε να αλλάξουμε την εικόνα μας. Πρέπει να δείχνουμε ότι είμαστε φαβορί σε κάθε παιχνίδι. Πιστεύω ότι θα μείνουμε πρώτοι ως το τέλος».

Για το αν ι Άρης μπορεί να ανταγωνιστεί ομάδες Super League: «Κατά την γνώμη είναι αρκετά έτοιμοι. Όχι απλά να ανταγωνιστεί, αλλά να είναι και στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x