Super League 2

Επέστρεψε στις νίκες ο Ολυμπιακός Β'

Ο Ολυμπιακός Β’ επικράτησε 2-1 του Πανσερραϊκού και επέστρεψε στις νίκες.

Επανέκαμψε ο Ολυμπιακός Β’. Οι Πειραιώτες επικράτησαν 2-1 του Πανσερραϊκού στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League και επέστρεψαν στις νίκες, μετά το 2-2 με τον Απόλλωνα Λάρισας.

Το 1-0 έγινε στο 29’ με (ανύπαρκτο) πέναλτι του Κωστή, το οποίο κέρδισε ο Σουρλής από τον Πίντο. Από το replay φάνηκε ότι δεν υπήρξε καμία παράβαση. Η απάντηση δόθηκε στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, όταν ο Μαρκιόνι με ωραίο σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής νίκησε τον Στουρνάρα. Το 2-1 έγινε πέντε λεπτά μετά, με τον Βοΐλή, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τραγικό λάθος του Καβουσάκη και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Έγινε δυνατή αναμέτρηση γενικά. Οι φιλοξενούμενοι έβαλαν δύσκολα στους Πειραιώτες, με τις τελικές να είναι 10(4)-8(3) και η κατοχή της μπάλας 43%-57%.

Ολυμπιακός Β': Στουρνάρας, Κινκουέ, Ξενιτίδης, Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Νίκολιτς, Μαρίνος (80' Τσέλιος), Βοΐλης (89' Ντόη), Κίτσος, Κωστή (74' Λιάτσος), Σουρλής

Πανσερραϊκός: Καβουσάκης, Ζέρης, Κρητικός (72' Τσιμίκας), Ανάκογλου, Κανίς, Γιανναράκης, Κουκόλης, Μαρτσιόνι, Πίντο (57? λ.τ Φουάσης), Μέσσι (57? Κόντσι), Παπαβασιλείου (72' Έππας).





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x