Super League 2

Ξετύλιξε τα… δώρα του Ολυμπιακού Β' και έφυγε με το «διπλό» από τον Ρέντη η Καλαμάτα!

Η κυνική Καλαμάτα εκμεταλλεύτηκε δύο τραγικά λάθη στην άμυνα του Ολυμπιακού Β' και με τον Πασά να σκοράρει δις, φτάνοντας, ήδη, τα τρία γκολ φέτος, έφυγε με σπουδαίο «διπλό» από τον Ρέντη (0-2)!

Σπουδαίο «διπλό» για την Καλαμάτα, καθώς επικράτησε 2-0 του Ολυμπιακού Β' στον Ρέντη και έκανε το «δύο στα δύο» στον Νότιο Όμιλο της Super League 2!

Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου πέρασε ένα… αναίμακτο πρώτο ημίχρονο, με τους «ερυθρόλευκους» να είναι ακίνδυνοι, δημιουργώντας τον πρώτο κίνδυνο για τα καρέ του Ταΐρη μόλις στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων από κεφαλιά του Καλογερόπουλου, ενώ στο δεύτερο ξετύλιξε δύο… δώρα της πειραιώτικης άμυνας, φτάνοντας στη μεγάλη νίκη!

Στο 50', συγκεκριμένα, η Καλαμάτα άνοιξε το σκορ με τον Πασά. Ο Βοΐλης έχασε την μπάλα, στη συνέχεια έγινε από τον Άλβες σέντρα στην πλάτη της «ερυθρόλευκης» άμυνας, ο Νίκας έκανε κάκιστη εκτίμηση και έστρωσε, ουσιαστικά, την μπάλα στον Πασά, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα.

Στο 85', δε, ο Καλογερόπουλος έκανε δύο λάθη στην ίδια φάση, ανατρέποντας τον Αρναρέλλη εντός περιοχής. Ο διαιτητής της αναμέτρησης καταλόγισε την εσχάτη των ποινών και ο Πασάς, που ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι, βρήκε για δεύτερη φορά δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0 για τη «Μαύρη Θύελλα».

Κυνική εμφάνιση -που χρειάζονται όσες ομάδες κάνουν πρωταθλητισμό- από την ψυχωμένη Καλαμάτα, η οποία «δίπλωσε» τις νίκες της και δείχνει πολύ δυνατή φέτος. Να σημειωθεί πως στο γήπεδο, προκειμένου να δουν το παιχνίδι, ήταν οι Μίτσελ-Ανιγκό, ενώ έπαιξαν βασικοί για τον Ολυμπιακό Β' οι Κασάμι -που φόρεσε ξανά την ερυθρόλευκη φανέλα- και Λάιντνερ.





Ολυμπιακός Β (Οκκάς): Νίκας, Λάιντνερ (88' Αποστολόπουλος), Κασάμι (62' Σαπουντζής), Λιάτσος (77' Συρμής), Καλογερόπουλος, Νταμπό, Νίκολιτς, Βοΐλης, Κωστή (88' Ιμπαγάσα), Κινκουέ, Καρακούτης (62' Μπα).

Καλαμάτα (Αναστόπουλος): Ταΐρης, Κωνσταντινόπουλος, Μαβινγκά (70? Ασίγκμπα), Λουπάνο, Παπατόλιος, Ματέους (57' Καραγκούνης), Μπενίτεζ (57' Αναστασόπουλος), Μπόρχες (80' Αρναρέλλης), Βασιλόγιαννης (70' Μπακαγιόκο), Ρόβας, Πασάς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:

Βόρειος Όμιλος

Νίκη Βόλου-Βέροια 1-1
ΠΑΟΚ Β'-ΑΕΛ 1-0
Απόλλων Λάρισας-Μακεδονικός (12/11 - 15:00)
Διαγόρας-Αναγέννηση Καρδίτσας
Ηρακλής Λάρισας-Απόλλων Πόντου
Θεσπρωτός-Παναθηναϊκός Β'
Αλμωπός Αριδαίας-Πανσερραϊκός (Δευτέρα 14/11 - 15:00)

Ρεπό: Ηρακλής

Η επόμενη (3η) αγωνιστική

Αναγέννηση Καρδίτσας-Ηρακλής Λάρισας
Απόλλων Πόντου-ΠΑΟΚ Β
ΑΕΛ-Νίκη Βόλου
Βέροια-Απόλλων Λάρισας
Μακεδονικός-Θεσπρωτός
Παναθηναϊκός Β-Αλμωπός Αριδαίας
Πανσερραϊκός-Π.Ο.Τ. Ηρακλής

Νότιος Όμιλος

Ολυμπιακός Β'-Καλαμάτα 0-2
ΑΕΚ Β'-Ηλιούπολη (Σάββατο 12/11 - 15:00)
ΟΦ Ιεράπετρας-ΠΑΟ Ρουφ
Ηρόδοτος-Απόλλων Σμύρνης
Παναχαϊκή-Επισκοπή
Κηφισιά-Αιγάλεω (15:45) ΕΡΤ3
Προοδευτική-Καλλιθέα (Δευτέρα 14/11 - 15:15) ΕΡΤ3

Ρεπό: Χανιά

Η επόμενη (3η) αγωνιστική

Athens Kallithea FC-ΟΦ Ιεράπετρας
ΠΑΟ ΡΟΥΦ-Κηφισιά
Αιγάλεω-ΑΕΚ Β'
Ηλιούπολη-Ηρόδοτος
Απόλλων Σμύρνης-Ολυμπιακός Β'
Καλαμάτα-Παναχαϊκή
Επισκοπή-Χανιά

Ρεπό: Προοδευτική

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x