Super League 2

Φιλική νίκη του Ολυμπιακού Β’ επί της Καλλιθέας

Ο Ολυμπιακός Β’ επικράτησε 2-1 της Καλλιθέας, σε φιλικό μεταξύ τους παιχνίδι.

Την Καλλιθέα υποδέχθηκε ο Ολυμπιακός Β’ στου Ρέντη, με τους «ερυθρόλευκους» να επικρατούν 2-1 σε φιλική μεταξύ τους αναμέτρηση.

Η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα ήταν καλύτερη στο παιχνίδι και είχε αρκετές ευκαιρίες να σκοράρει. Στο 41’ ο Κωστής άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό, με τον Μπα να κάνει το 2-0 στο δεύτερο μέρος, όταν βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα της Καλλιθέας.

Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν να κάνουν είναι να μειώσουν σε 2-1 στις καθυστερήσεις με τον Κυνηγόπουλο, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Ολυμπιακός Β’ (Α. Ιμπαγάσα): Στουρνάρας, Νίκολιτς, Κινκουέ, Κουτσίδης, Αποστολόπουλος, Ντόη, Κωστή, Συρμής, Μαρίνος, Καράκουτης, Βοΐλης, ενώ έπαιξαν και οι Νίκας, Κατσουλίδης, Μαυρουδής, Καρανάτσιος, Σαπουντζής, Λιάτσος, Ιμπαγάσα, Βλαχομήτρος, Μπα.

Καλλιθέα (Λ. Βόκολος): Στρέζος, Βασιλούδης, Ευαγγέλου, Κύργιας, Μανθάτης, Ντιμίτριους, Λάσκαρης, Νάτσης, Μουνιέ, Λουκίνας, Μάλτσι, ενώ αγωνίστηκαν και οι Βοσνιάδης, Ρόσι, Χατζηδίμπας, Ρέντζας, Κυνηγόπουλος, Κωστανάσιος, Μουστάκης, Κολτσίδας, Τσιντώνης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x