Super League 2

Πέρασε από τον Βόλο ο Ολυμπιακός Β'

Ο Ολυμπιακός Β' έδωσε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις του, φεύγοντας με σημαντικό διπλό από την έδρα του Ολυμπιακού Βόλου με 3-2, σε ένα παιχνίδι όπου ο Σουρλής τίμησε την μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη.

Την επιστροφή στις νίκες και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο πανηγύρισε ο Ολυμπιακός Β', φεύγοντας με το χορταστικό 3-2 από τη Νεάπολη και την έδρα του Ολυμπιακού Βόλου, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του Βορείου Ομίλου της Super League 2.

Η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο πέμπτο λεπτό με τέρμα του Μαρίνου. Στο 32', ο Σουρλής διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων, με τον 19χρονο μεσοεπιθετικό να αφιερώνει μάλιστα το γκολ στην μνήμη του αδικοχαμένου φίλου του Άρη, Άλκη Καμπανού.

Δευτερόλεπτα αργότερα πάντως, ο Ολυμπιακός Βόλου μείωσε με τέρμα του Φιλίποβιτς, για να έρθει ο Βερνάρδος στο 59ο λεπτό και να φέρει το ματς στα ίσα για το 2-2! Τη νίκη στους Πειραίωτες χάρισε έξι λεπτά αργότερα ο Πινακάς, διαμορφώνοντας το τελικό 3-2 υπέρ του Ολυμπιακού Β'.

Τρίποντο με το οποίο το σύνολο του Ιμπαγάσα έπιασε την ΑΕΛ στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 25 πόντους - έχει τρία ματς λιγότερα η ΑΕΛ - επιστρέφοντας έτσι στις νίκες μετά την εντός έδρας ισοπαλία με την Ξάνθη. Από την άλλη, η ομάδα της Μαγνησίας παρέμεινε στην προτελευταία θέση με 10 πόντους.

Το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής

Α' όμιλος

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου (14:45)

Νίκη Βόλου-Πανσερραϊκός 17:00
Ολυμπιακός Βόλου-Ολυμπιακός Β'
ΠΑΟΚ Β'-Απόλλων Λάρισας

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου (14:45)

Ξάνθη-Αναγέννηση Καρδίτσας (20:00)
Θεσπρωτός-Απόλλων Πόντου
Καβάλα-Βέροια (17:00)
Αλμωπός Αριδαίας-Ηρακλής
Τρίκαλα-ΑΕΛ

Ρεπό: Πιερικός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x