Super League 2

Δυσαρέσκεια στον Ολυμπιακό για τη διαιτησία και τον αγωνιστικό χώρο στο ματς με τον Τηλυκράτη

Στον Ολυμπιακό υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια για τη διαιτησία του αγώνα Τηλυκράτης-Ολυμπιακός Β, ο οποίος έληξε ισόπαλος 2-2, αλλά και για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στη Λευκάδα.

Ο Τηλυκράτης έκοψε τη φορά του Ολυμπιακού Β, καθώς κατάφερε να πάρει την ισοπαλία με σκορ 2-2 στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του Νότιου Ομίλου της Super League 2.

Παρόλα αυτά, από πλευράς «ερυθρόλευκων» εκφράζονται έντονα παράπονα για τη διαιτησία, και συγκεκριμένα για μία φάση που έλαβε χώρα στο πρώτο ημίχρονο και ενώ το σκορ ήταν 1-2 υπέρ της ομάδας του Πειραιά.

Αναλυτικά, στον Ολυμπιακό θεωρούν πως δεν έχει δοθεί πέναλτι στον Κωστούλα σε ανατροπή από πίσω, ενώ εκφράζουν και μια γενικότερη δυσαρέσκεια για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο γήπεδο της Λευκάδας.

Μάλιστα, για το τελευταίο έκανε σχετικό ποστάρισμα και ο Κώστας Καραπαπάς, γράφοντας «Super League 2, Έτος 2024. Αδειοδοτημένο γήπεδο για τη δεύτερη επαγγελματική κατηγορία. Και ζητάμε από τους επαγγελματίες παίκτες του Ολυμπιακού Β, από τα μεγάλα μας ταλέντα, να παίξουν σε αυτή την κοπριά, τον αγώνα και το μέλλον τους. Απλά ντροπή...».

Η επίμαχη φάση και οι φωτογραφίες του αγωνιστικού χώρου:





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x