Super League 2

«Όποιος δε σέβεται την ιστορία της ΑΕΚ, δε σέβεται το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Τη δυναμική και το μέγεθος της ΑΕΚ αναγνώρισε (ενόψει του ματς με τα Χανιά) ο Σούλης Παπαδόπουλος. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι όποιος δε σέβεται την «Ένωση», δε σέβεται το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τον απόλυτο σεβασμό του στο μέγεθος της ΑΕΚ εξέφρασε ο Σούλης Παπαδόπουλος.

Ενόψει του ματς της Παρασκευής, ο προπονητής των Χανίων τόνισε ότι η «Ένωση» είναι μια ομάδα με βαριά φανέλα, ιστορία και παρελθόν σε διοργανώσεις όπως το Τσάμπιονς Λιγκ.

Αφού σημείωσε λοιπόν ότι όποιος δε σέβεται την ιστορία της, δε σέβεται το ελληνικό ποδόσφαιρο, ξεκαθάρισε ωστόσο ότι η ομάδα του θα κάνει τα πάντα για να πάρει τη νίκη και να είναι εκείνη πρώτη στη βαθμολογία μετά τη λήξη.


Αναλυτικά όσα είπε ο Παπαδόπουλος

Για το ματς της Παρασκευής: «Δυσκολίες έχουν όλα τα παιχνίδια, ειδικά στη Football League, είτε είναι εντός, είτε εκτός έδρας. Το είδαμε στις πρώτες αγωνιστικές. Τώρα παίζουμε με μια ομάδα με μεγάλη ιστορία, όπως η ΑΕΚ. Σίγουρα την σεβόμαστε, όπως και κάθε ομάδα, όμως παίζουμε στο γήπεδό μας. Θα φροντίσουμε να είμαστε αυτοί που πρέπει, για να πάρουμε το αποτέλεσμα μπροστά στον κόσμο μας».

Για το τι πρέπει να προσέξουν κόντρα στην ΑΕΚ: «Αυτό που θα πρέπει να προσέξουμε, όπως έχουμε κάνει σε όλα τα παιχνίδια, είναι να παίξουμε με το στιλ που ξέρουμε. Σίγουρα η ΑΕΚ είναι πολύ καλή ομάδα, εκτός απ’ τη φανέλα και την ιστορία, έχει καλούς παίκτες και προπονητή και είναι απ’ τα φαβορί για την άνοδο. Εμείς έχουμε δείξει μέχρι τώρα πως είμαστε καλή ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές».

Για το στόχο της ομάδας του στο ματς: «Ό,τι έχει να κερδίσει απ’ όλα τα παιχνίδια, έχει κι απ’ αυτό. Τρεις βαθμούς. Δεν υπάρχει μικρή ήττα. Όταν χάνεις, χάνεις. Δεν θα πω ποτέ ως δικαιολογία ότι χάσαμε απ’ την ΑΕΚ ή παίξαμε καλά κι ας χάσαμε. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να είμαστε εμείς στην πρώτη θέση μετά το ματς. Δεν υπάρχει ήττα που είναι γλυκιά, ποτέ δεν έχω διανοηθεί κάτι τέτοιο. Εμείς πάντα θα παίζουμε για τη νίκη, είτε στο γήπεδό μας είτε εκτός, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν σεβόμαστε την ΑΕΚ. Όποιος δεν σέβεται την ιστορία της ΑΕΚ, είναι σαν να μη σέβεται το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για το αν το ματς με την ΑΕΚ είναι πρόκληση: «Υπάρχει μια πρόκληση όταν παίζεις με την ΑΕΚ. Είναι μια ομάδα που ξέραμε ότι τα προηγούμενα χρόνια έπαιζε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Περνάει τις δικές της δυσκολίες, σίγουρα όμως κάποια στιγμή θα επανέλθει εκεί που της αρμόζει. Εμείς κοιτάμε να έχουμε πρόκληση για την επόμενη προπόνηση. Είναι πολύ δύσκολο το πρωτάθλημα. Όλοι όμως θέλουν να παίζουν καλά σ’ αυτά τα ματς. Σίγουρα είναι σημαντικό και το ματς του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου. Όλα τα παιχνίδια δίνουν βαθμούς η πρόκριση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x