Super League 2

Η Καλαμάτα ανακοίνωσε τον Σόουζα, αλλά τελικά… τον πήρε ο Ιωνικός!

Ο Ούγκο Σόουζα θεωρούνταν μέχρι το μεσημέρι κάτοικος Καλαμάτας, αλλά τελικά παραμένει στη… Νίκαια και συνεχίζει με τη φανέλα του Ιωνικού.

Ο… μαγικός κόσμος της Super League 2 μας έχει συνηθίσει σε ανατροπές, συγκινήσεις, ευτράπελα και γενικότερα πολλά και περίεργα γεγονότα μέσα και έξω από τα γήπεδα, σε βαθμό που ποτέ δεν βαριέσαι!

Όλα αυτά, επιβεβαιώθηκαν για ακόμη μια φορά σήμερα αφού ο Ούγκο Σόουζα πρόλαβε να ανακοινωθεί από δύο ομάδες μέσα σε διάστημα λίγων ωρών.

Πάμε, όμως, να πιάσουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός αγωνιζόταν την περασμένη σεζόν στον Ιωνικό, αλλά ο υποβιβασμός των Νικαιωτών είχε ως αποτέλεσμα να μην ανανεωθεί το συμβόλαιό του και να μείνει ελεύθερος. Ο 31χρονος στόπερ ψάχτηκε για να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ενώ στις αρχές του καλοκαιριού υπήρξε ενδιαφέρον από την Καλαμάτα που δεν προχώρησε.

Οι εβδομάδες περνούσαν, οι μήνες επίσης και ο Σόουζα παρέμενε ελεύθερος, συνεχίζοντας τις ατομικές του προπονήσεις ώστε όταν βρει την επόμενη ομάδα του, να είναι σε καλή φυσική κατάσταση και απλώς θα έπρεπε να βρει αγωνιστικό ρυθμό.

Σήμερα, Παρασκευή (29/09), η Καλαμάτα προχώρησε στην ανακοίνωση της μεταγραφής του Ούγκο Σόουζα το μεσημέρι στις 15:00. Μάλιστα, στη Μαύρη Θύελλα έκαναν λόγο για υπογραφή συμβολαίου διετούς διάρκειας.

«Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την απόκτηση του Ούγκο Σόουζα.
Είναι Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός και υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια.
Είναι 31 ετών. Γεννήθηκε στις (4-6-92) και έχει ύψος 1.84.
Στην Ελλάδα έγινε γνωστός από την πολύ καλή αγωνιστική του παρουσία στον ΑΡΗ Θεσσαλονίκης όπου αγωνίστηκε για τρία χρόνια (2017-20), ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο φόρεσε την Φανέλα του Ιωνικού στην Σούπερ Λιγκ με συμμετοχή σε 18 αγώνες.
Την περίοδο (2020-21) φόρεσε την φανέλα της Ρουμανικής Άστρα και ένα χρόνο μετά πήγε στην επίσης Ρουμανική Σεπσι. Και οι δύο ομάδες Α κατηγορίας.
Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να βοηθήσει την Μαύρη Θύελλα να πετύχει τον στόχο της ανόδου στην Σούπερ Λιγκ».


Ούγκο Σόουζα: Το story με Καλαμάτα και Ιωνικό

Σχεδόν τρεις ώρες αργότερα, ήρθαν τα πάνω-κάτω από το… πουθενά! Διότι η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοίνωσε, επί της ουσίας, την επέκταση της συνεργασίας της με τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος υπέγραψε το συμβόλαιό του με τους Νικαιώτες.

«Η ΠΑΕ Ιωνικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παραμονή του Ούγκο Σόουζα στην ομάδα μας.
Πολλές συστάσεις δεν χρειάζονται για τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος διακρίνεται για το δυναμικό του στιλ και τα χαρακτηριστικά του στο ανασταλτικό κομμάτι!
Ούγκο, σε καλωσορίζουμε και πάλι στην οικογένεια του Ιωνικού. Σου ευχόμαστε υγεία και να κάνεις πραγματικότητα τους στόχους σου παρέα με την ομάδα μας.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Ξεκίνησε την καριέρα του από την Πόρτο, με την Μπράσοβ από τη Ρουμανία να είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του. Ακολούθησε η μετακίνησή του στην Κύπρο, όπου πρώτα αγωνίστηκε στην ΑΕ Λεμεσού και στη συνέχεια στην Πάφο. Στη συνέχεια επέστρεψε στην πατρίδα του για λογαριασμό της Σπόρτινγκ Λισαβόνας Β' και τη διετία (2014-16) αγωνίστηκε στην Μπέβερεν.
Το 2017 ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Άρη, όπου παρέμεινε μια τετραετία στην ομάδα. Με τους Θεσσαλονικείς μέτρησε 76 ματς με 4 γκολ.
Στη συνέχεια αγωνίστηκε στη Ρουμανία, πρώτα στην Άστρα Γκιούργκιου και στη συνέχεια στη Σέπσι. Έχει υπάρξει διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας, ενώ έχει παίξει στα προκριματικά του Europa League αλλά και του Europa Conference League!».





Στην Καλαμάτα δε, θεωρούν πως ο ποδοσφαιριστής και ο εκπρόσωπός του αθέτησαν τη συμφωνία που είχε επιτευχθεί και ενδέχεται να πάρουν δημόσια θέση για το όλο συμβάν.

Όπως και έγινε τελικά στις 20:00 το βράδυ...

«Η ΠΑΕ Καλαμάτα θα ήθελε να συγχαρεί τον ποδοσφαιριστή Hugo Goncalves Martins De Sousa τόσο για την επιλογή του όσο και για την επαγγελματική στάση που επέδειξε. Του ευχόμαστε καλή τύχη και καλή ποδοσφαιρική σεζόν»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x