Super League 2

Πάει για μετάθεση το ΑΕΚ-Ηρακλής

Αλλαγές και στα πλέι-οφ της Football League ενδέχεται να φέρει η μετάθεση του τελικού του Κυπέλλου. Προκειμένου να μη γίνουν δυο ματς σε δυο μέρες στο ΟΑΚΑ, το ΑΕΚ-Ηρακλής μάλλον πάει για τις 25/5.

Επίδραση και στα πλέι-οφ της Football League είναι πιθανό ότι θα έχει η αλλαγή ημερομηνίας στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Όπως ενημέρωσε νωρίτερα την Τρίτη η ΕΠΟ, το ματς ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη SKODA Ξάνθη θα γίνει τελικά στις 23 Μαΐου, προκειμένου να μη συμπέσει με τον τελικό της Ευρωλίγκας στο μπάσκετ.

Δεδομένου ωστόσο ότι την επομένη είναι προγραμματισμένη η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ηρακλή για την 6η αγωνιστική των πλέι-οφ κι ότι ο αγωνιστικός χώρος του ΟΑΚΑ δύσκολα αντέχει δεύτερο παιχνίδι σε διάστημα δυο ημερών, θεωρείται πολύ πιθανό ότι το συγκεκριμένο ματς θα μετατεθεί για τη Δευτέρα, 25 Μαΐου.

Επειδή είναι αποφασισμένο, δε, ότι θα τα παιχνίδια των πλέι-οφ θα διεξάγονται όλα την ίδια ώρα, θα «παρασύρει» σε μια τέτοια περίπτωση και τις άλλες δυο αναμετρήσεις τις αγωνιστικής (Ολυμπιακός Βόλου-Απόλλων Σμύρνης και ΑΕΛ-Παναχαϊκή) που επίσης θα πάνε για τη Δευτέρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x