Super League 2

«Βράζουν» στον Παναργειακό με τη διαιτησία του ματς κόντρα στον Πανιώνιο: «Μας εγχείρησαν χωρίς αναισθητικό»!

Aνακοίνωση κατά της διαιτησία του Τσάκαλη, στο ματς με τον Πανιώνιο με αιχμές, εξέδωσε η ΠΑΕ Παναργειακός!

Έξαλλοι στον Παναργειακό με τη διαιτησία της αναμέτρησης κόντρα στον Πανιώνιο. Οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν 3-1 της ομάδας του Αρμάντο Φουτσίνι στη Νέα Σμύρνη για την 3η αγωνιστική της Super League 2, ωστόσο ο σύλλογος του Άργους, εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια της για τη διαιτησία, κάνοντας λόγο για... χειρουργείο, χωρίς αναισθητικό!


Η ανακοίνωση του Παναργειακού:
«Σήμερα στη Νέα Σμύρνη παρακολουθήσαμε σκηνές απο την ταινία το "Τσακάλι".

Ο Παναργειακος σήμερα εγχειρίστηκε χωρίς αναισθητικό!!!
Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε τίμια μάγκικα και ποδοσφαιρικά κόντρα σε οποιονδήποτε χρειαστεί προκειμένου τελικώς να δικαιωθούμε!!!
Κυριε Λανουά,

Σας περιβάλλουμε με μεγάλη εμπιστοσύνη διότι αδιαμφισβήτητα διαθέτετε γνώσεις, ικανότητα, εμπειρία, τιμιότητα και δουλεύετε σκληρά για την πρόοδο της ελληνικής διαιτησίας!!!

Για αυτό Σας ζητάμε να να προστατεύσετε το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και την ομάδα μας από κάθε ύαινα και τσακάλι που θέλει να την κατασπαράξει!!!

Θα μας βρείτε συμπαραστάτες Σας σ' αυτό σας το έργο!!!»


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x