Super League 2

Πρεμιέρα με φιλική ισοπαλία για τον Παναθηναϊκό Β’

Ο Παναθηναϊκός Β’ ήρθε ισόπαλος με σκορ 2-2 κόντρα στον Πανελευσινιακό στο πρώτο του φιλικό κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Το πρώτο του φιλικό παιχνίδι κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του έδωσε ο Παναθηναϊκός Β’, μένοντας στο 2-2 με τον Πανελευσινιακό.

Ο Γιάσμινκο Βέλιτς έκανε το ντεμπούτο του στον πάγκο του «τριφυλλιού», με την ομάδα του να ανεβάζει στροφές στο δεύτερο ημίχρονο και να βγάζει τα πρώτα του συμπεράσματα!

Ο Μίσκου για λογαριασμό του Πανελευσινιακού άνοιξε το σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, με τον Παναθηναϊκό Β' να ισοφαρίζει στο ξεκίνημα του δευτέρου όταν ο Ηλιάδης βρήκε τον Ταβάρες και αυτός «τσίμπησε» την μπάλα ανάμεσα σε Αρναούτογλου και Γκλώτσο, σκοράροντας σε κενή εστία για το 1-1.

Ο Καρβούνης στο 60ο λεπτό έγραψε την ανατροπή για τους «πράσινους», με τον Σερέπα στο 83’ να ισοφαρίζει για το τελικό σκορ (2-2).

Πανελευσινιακός: Γκλώτσος, Σαββουιδάκης, Αρναούτογλου, Βοσνακίδης, Συριόπουλος, Μαρής, Μίσκου, Τεγούσης, Γεμιστός, Μακρυγιάννης, Κρητικός. Στο δεύτερο ημίχρονο χρησιμοποιήθηκαν και οι: Ζαφείρης, Πορφυρόπουλος, Καψής, Σκλιάς, Ταμπουραντζής, Σερέπας, Χατζηγιαννάκης, Μακρίδης, Μπούσης, Λάμπρου, Μπέλλος.

Παναθηναϊκός Β': Χριστογεώργος, Τουρκοχωρίτης, Ρόμπι, Αντωνίου, Μαρτίνης, Σερπέζης, Καραμπάς, Κρυπαράκος, Αθανασακόπουλος, Σαρδέλης, Θεοδωρίδης. Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι: Σουρδής, Ανδρικόπουλος, Τερεζίου, Ηλιάδης, Πόμπι, Σπυριδάκης, Καρβούνης, Ταβάρες, Μπιλάλ, Κωστόπουλος, Παπαδημητρίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x