Super League 2

Επιστροφή στις νίκες με τον Αθανασακόπουλο για τον Παναθηναϊκό Β’

Με γκολ του Αθανασακόπουλου, ο Παναθηναϊκός Β’ «λύγισε» την αντίσταση της Κηφισιάς του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, επικρατώντας 1-0.

Γονάτισε την Κηφισιά ο Παναθηναϊκός Β’ και επέστρεψε στις νίκες. Οι «πράσινοι» επικράτησαν 1-0 στον Ασπρόπυργο με γκολ του Αθανασακόπουλου και πήραν το πρώτο τους «τρίποντο» μετά από τέσσερις ανεπιτυχείς προσπάθειες. Αφού είχαν προηγηθεί οι ήττες από Λεβαδειακό, Επισκοπή και Αιγάλεω, ενώ ενδιάμεσα ήρθε ισόπαλος με τη Ρόδο.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο νεαρός μέσος, ο οποίος έκανε άψογο τελείωμα στο 68ο λεπτό, έπειτα από κάθετη του Καρβούνη και νίκησε τον Αναγνωστόπουλο.

Το «τριφύλλι» είχε την ευκαιρία να πετύχει δεύτερο γκολ στο 84’, αλλά ο Τσιριγώτης, ο οποίος έφυγε στην κόντρα, αλλά αστόχησε σε τετ-α-τετ.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν σχετικά ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να έχουν ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ. Στο β’ μέρος, ωστόσο, ο Παναθηναϊκός Β’ ήταν το αφεντικό στον αγωνιστικό χώρο.

Το δυνατό σουτ του Σερπέζη στο 48’ κατέληξε στην αγκαλιά του Αναγνωστόπουλου, ενώ στο 59’ ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων νίκησε τον Μαραθωνίτη σε τετ-α-τετ και αυτές ήταν οι καλύτερες ευκαιρίες για τους «πράσινους» πριν το γκολ.



Το «τριφύλλι» είχε την ευκαιρία να πετύχει δεύτερο γκολ στο 84’, αλλά ο Τσιριγώτης, ο οποίος έφυγε στην κόντρα, αλλά αστόχησε σε τετ-α-τετ.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x