Super League 2

Λύγισε τον Παναθηναϊκό Β και πάτησε κορυφή η Athens Kallithea!

Η Athens Kallithea πήρε τη νίκη στη Ριζούπολη κόντρα στον Παναθηναϊκό Β' (0-1) για την εξ αναβολής 3η αγωνιστική της Super League 2 και βρέθηκε μόνη πρώτη στην κορυφή του Νότιου ομίλου.

Απέδρασε από τη Ριζούπολη και έπιασε κορυφή στο Νότιο όμιλο η Athens Kallithea!

Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη επικράτησε με 1-0 του Παναθηναϊκού Β' για την εξ αναβολής 3η αγωνιστική της Super League 2 και βρέθηκε μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, φτάνοντας τους δέκα βαθμούς και αφήνοντας στη δεύτερη θέση και στο +1 τα Χανιά και την Καλαμάτα που έχουν εννέα βαθμούς.

Το γκολ για τους φιλοξενούμενους που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Περέιρα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, βάζοντας έτσι σε θέση οδηγού την Athens Kallithea που κατάφερε να διαφυλάξει το αποτέλεσμά της και να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού η παρουσία του Κάρλος Ζέκα στην αρχική ενδεκάδα του «τριφυλλιού» μετά ένα χρόνο και τη ρήξη χιαστού που είχε υπέστη.

Το πρώτο ημίχρονο είχε λίγες καλές στιγμές, αλλά η Athens Kallithea κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 45+4' πετυχαίνοντας το 1-0. Ο Ματίγια εκτέλεσε το φάουλ, ο Λουκίνας βγήκε πρώτος και πήρε την πρώτη κεφαλιά, με τον Ξενόπουλο να έχει λάθος αντίδραση στη φάση, με αποτέλεσμα η μπάλα να στρωθεί στον Περέιρα, ο οποίος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν σημαντική ευκαιρία να «διπλασιάσουν» τα τέρματά τους στο 76' με την κεφαλιά του Μεχία, ενώ στο 88' η ενέργεια του Κυνηγόπουλου που προσπάθησε να σκοράρει σκάβοντας την μπάλα, πέρασε λίγο άουτ. Το 1-0 υπέρ της Athens Kallithea παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης, το οποίο την έστειλε στην κορυφή του Νότιου ομίλου.

Παναθηναϊκός Β': Ξενόπουλος (40' Λίλο), Ζέκα (56? Αθανασακόπουλος), Τσοκάι, Σιδεράς, Μαρτίνης, Καλοσκάμης (46? Φουρτάδο), Κρυπαράκος, Προδρομίτης, Σαρδέλης, Λαμψιάς (68? Μαντσίνι), Μπιλάλ (68? Νταμπίζας).

Athens Kallithea: Πάντος, Μανθάτης, Μαρόττα, Μεχίας (78? Σίλβα), Ουές, Ρομαό, Ματίγια, Περέιρα (56? Κυνηγόπουλος), Βασιλόγιαννης (78? Μουστακόπουλος), Ντεμέτριους (86? Τσιντώνης), Λουκίνας (86? Ιωαννίδης).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x