Super League 2

Πέρασε από τη Λεωφόρο και έκανε το «2 στα 2» η ΑΕΚ Β'

Ανώτερη η ΑΕΚ Β’, απέδρασε με το διπλό από τη Λεωφόρο, αφού επικράτησε 2-0 του ακίνδυνου Παναθηναϊκού Β’. Κοσίδης στο 70’ και Γιούσης στο 97’ τα δύο τέρματα.

Το «2 στα 2» στη Super League 2 έκανε η ΑΕΚ Β’, που έφυγε με τους 3 βαθμούς από την Λεωφόρο, καθώς επιβλήθηκε 2-0 του Παναθηναϊκού Β’ στο ντέρμπι των «μικρών».

Η Ένωση ήταν ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και προηγήθηκε στο 70’ με τον Κοσίδη, ενώ σφράγισε την επικράτησή της στο 97’ με τον Γιούση.

Ακίνδυνο σε γενικές γραμμές το «τριφύλλι»
, που παραμένει δίχως πόντο έπειτα από δύο αγωνιστικές. Με διάστρεμμα αποχώρησε ο Σένκεφελντ.

Το ματς
Η ΑΕΚ Β’ ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων από τα πρώτα λεπτά και επιχείρησε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να γίνει απειλητική. Στο 3’, ο Κορνέζος απείλησε με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Ο Παναθηναϊκός Β’ ανέβασε στροφές μετά το δεκάλεπτο και προσπάθησε να φτιάξει φάσεις από τα δεξιά με τον Βαγιαννίδη, ο οποίος είχε μια εξαιρετική ατομική ενέργεια στο 14’, ωστόσο δεν γύρισε όπως έπρεπε.

Η καλύτερη στιγμή του πρώτου ημιχρόνου ήρθε στο 39’ για τους φιλοξενούμενους, με τον Γέβτιτς να σουτάρει δυνατά έξω από την περιοχή, όμως ο Ξενόπουλος έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Το 0-0 παρέμεινε μέχρι το φινάλε του 45λεπτου, με το «τριφύλλι» να προχωράει σε αναγκαστική αλλαγή στο 36’, αφού ο Σένκεφελντ αποχώρησε τραυματίας.

Η Ένωση συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο μέρος, με τον Ραντόνια να απειλεί στο 53’, ωστόσο το πλασέ του έξω από την περιοχή κατέληξε άουτ κι ενώ ο Ξενόπουλος βρισκόταν εκτός εστίας. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι δεν είχαν τον τρόπο να απειλήσουν, αφού δημιουργικά υστερούσαν.

Η υπεροχή των φιλοξενούμενων καρποφόρησε στο 70’, με τον Κοσίδη να ανοίγει το σκορ με σουτ από το ύψος του πέναλτι μετά από γύρισμα του Μπακάκη. Ένα λεπτό αργότερα, η ΑΕΚ Β’ άγγιξε το 0-2, ωστόσο ο Μουστακόπουλος νικήθηκε από τον Ξενόπουλο σε πλασέ που επιχείρησε από το ύψος της περιοχής.

Ο Βονόρτας επιχείρησε να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας του με τις αλλαγές που επιχείρησε στα τελευταία λεπτά, ωστόσο οι παίκτες του Παναθηναϊκού Β’ δεν είχαν τον τρόπο να γίνουν απειλητικοί.

Η καλύτερη στιγμή για το «τριφύλλι» ήρθε στο 94’, με τον Ματσαδέ να παίρνει -αμαρκάριστος- την κεφαλιά μέσα από την περιοχή σε μια φάση που ξεκίνησε από στατική μπάλα, ωστόσο αστόχησε.

Στην τελευταία φάση του αγώνα, η ΑΕΚ Β’ σφράγισε την επικράτησή της, με τον Μπακάκη να γυρίζει στη μικρή περιοχή, όπου πετάχτηκε ο Γιούσης και νίκησε από κοντά τον Ξενόπουλο για το τελικό 0-2.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Παναθηναϊκός Β’ (Βονόρτας):
Ξενόπουλος - Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ (36’ Αντωνίου), Σιδεράς, Μαρτίνης – Ενγκμπακοτό (82’ Τουρκοχωρίτης), Θεοχάρης (82’ Ρόμπι), Καρβούνης, Ηλιάδης (69’ Κούτσιας) – Τσιριγώτης (82’ Ματσαδές), Σέχου

ΑΕΚ Β’ (Οφρυδόπουλος): Χατζηεμμανουήλ - Μπακάκης, Κορνέζος, Γιαννούτσος, Μπούσης (76’ Αρβανίτης) – Ραντόνια (87’ Σταμούλης), Μπάμπης (68’ Μουστακόπουλος), Σαμπανάτζοβιτς - Γιούσης, Γέβτιτς (76’ Τζ. Γκαρσία), Κοσίδης (87’ Ιατρούδης)

Δείτε εδώ το live του sport-fm.gr για τον αγώνα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x