Super League 2

Ανακοίνωσε Λάμψια μέχρι το 2025 ο Παναθηναϊκός Β'

Την πρώτη χειμερινή μεταγραφή του για την δεύτερη ομάδα ανακοίνωσε σήμερα (26/01) ο Παναθηναϊκός, που απέκτησε τον 20χρονο δεξιό μπακ Κωνσταντίνο Λάμψια, υπογράφοντας μαζί του συμβόλαιο έως το 2025.

Ο Παναθηναϊκός προχώρησε στην ενίσχυση του ρόστερ της δεύτερης ομάδας του, μέσω της απόκτησης του Κωνσταντίνου Λάμψια. Με το «τριφύλλι» να συμφωνεί με τον 20χρονο δεξιό ακραίο οπισθοφύλακα για συμβόλαιο με δικάρκεια έως το καλοκαίρι του 2025.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Κωνσταντίνου Λάμψια, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Τεράσα και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών και θα ενισχύσει την δεύτερη ομάδα του Τριφυλλιού.

Ο Λάμψιας γεννήθηκε στις 18 Δεκεμβρίου 2002 στην Αθήνα, κάνοντας τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στις ακαδημίες του Πανιωνίου, ενώ έφτασε μέχρι και την πρώτη ομάδα, όπου μέτρησε 26 συμμετοχές σε Γ’ και Δ’ Εθνική.

Το καλοκαίρι του 2022 μετακόμισε στην Ισπανία για λογαριασμό της Τεράσα, που αγωνιζόταν στην τρίτη κατηγορία, καταγράφοντας μια εμφάνιση στο εγχώριο Κύπελλο.

Καλωσορίζουμε τον Κωνσταντίνο στην οικογένεια του Παναθηναϊκού!»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x