Super League 2

Μάχη χωρίς γκολ για Παναθηναϊκό Β' και Απόλλων Πόντου στο ΟΑΚΑ

Χωρίς νικητή αλλά και γκολ ολοκληρώθηκε η μάχη του Παναθηναϊκού Β' κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου στο ΟΑΚΑ, με τους «πράσινους» να χάνουν έδαφος και τους Θεσσαλονικείς να παίρνουν σημαντικό βαθμό.

Σημαντικό βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία πήρε ο Απόλλων Πόντου στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό Β', με τις δύο ομάδες παρά τη σκληρή μάχη να μένουν ισόπαλες και χωρίς τέρματα (0-0), για την 10η αγωνιστική του Βορείου Ομίλου της Super League 2!

Οι «πράσινοι» υποχώρησαν έτσι στην 8η θέση με 11 βαθμούς, ενώ από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι έφτασαν τους επτά βαθμούς σε 10 παιχνίδια και συνεχίζουν τον...αγώνα τους.

Το «τριφύλλι» απείλησε από νωρίς με τον Μπιλάλ, όμως ο Πίτκας του είπε «όχι», όπως και στο σουτ του Ταβάρες στο 24'. Ο Ανδρικόπουλος έσωσε τους γηπεδούχους, αφού τελευταία στιγμή έδιωξε σε κόρνερ στο 32' την προβολή του Αμαραντίδη που πήγαινε μέσα.

Από εκεί και μετά ο ρυθμός έπεσε τρομερά, με τις φάσεις να είναι ελάχιστες και τον Παναθηναϊκό Β' να απειλεί στο 72', όμως ξανά ο Πίτκας έβγαλε το τετ-α-τετ του Ταβάρες! Στο φινάλε ο Απόλλωνας πήγε να πάρει το ματς, αλλά το σουτ του Δαλιανόπουλου πέρασε λίγο άουτ.

Παναθηναϊκός Β': Ξενόπουλος, Ανδρικόπουλος, Ρόμπι, Σιδεράς, Μαρτίνης (46’ Φουρτάδο), Ταβάρες, Εμπό (82’ Τουρκοχωρίτης), Καραμπάς (62’ Βουτσάς), Σαρδέλης (62’ Καρβούνης), Νταμπίζας (46’ Κρυπαράκος), Μπιλάλ.

Απόλλων Πόντου: Πίτκας, Μουμίν, Καλαϊτζίδης (85’ Αραβίδης), Αμπουντού, Κωστίκα, Καλογέρης, Αμαραντίδης, Μπελεβώνης, Ντιαλοσί, Λαμπίρης, Εσαλό (50’ Δαλιανόπουλος).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x