Super League 2

Η αποστολή του Παναθηναϊκού Β' για το ματς με Ηρόδοτο

Με 20 παίκτες, χωρίς τους τραυματίες και τον Θεοχάρη λόγω τιμωρίας, η αποστολή του Παναθηναϊκού Β' για το αυριανό (13/04) εντός έδρας ματς με τον Ηρόδο για την 31η αγωνιστική της Super League 2.

Με προπόνηση στο «Γεώργιος Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι η προετοιμασία του Παναθηναϊκού Β' για τον αγώνα με τον Ηρόδοτο (13/04, 15:00) στο δημοτικό γήπεδο Ασπροπύργου, στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Betsson Super League 2.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» είχε προθέρμανση, ασκήσεις τακτικής και στημένες φάσεις. Από την προπόνηση απουσίασαν οι τραυματίες Κρυπαράκος και Σερπέζης, ενώ ο Πάνκα συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασής του.

Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Χαβιέρ Βάθκεθ ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του Παναθηναϊκού Β' για το αυριανό ματς κόντρα στην κρητική ομάδα.

Αυτοί είναι οι: Αθανασακόπουλος, Αλμπάνης, Αντωνίου, Δημητρίου, Ηλιάδης, Καραμπάς, Καρβούνης, Κούτσιας, Μαραθωνίτης, Μαργκόνο, Μαρτίνης, Ματσαδές, Νταμπίζας, Ξενόπουλος, Ρόμπι, Σαρδέλης, Σιδεράς, Σουρδής, Τουρκοχωρίτης και Τσιριγώτης.

O Θεοχάρης έχει συμπληρώσει κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στην αυριανή αναμέτρηση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x