Super League 2

Η αποστολή του Παναθηναϊκού Β για το ματς με τη Νίκη Βόλου

Χωρίς τον τιμωρημένο Βουτσά και τους τραυματίες Εμπό-Σαρδέλη, αλλά με 22 παίκτες στην αποστολή όπου επιστρέφει ο Τερεζίου θα πάει ο Παναθηναϊκός Β στο εκτός έδρας ματς με τη Νίκη Βόλου.

Με προπόνηση στο «Γεώργιος Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι η προετοιμασία του Παναθηναϊκού Β για τον αυριανό (18/03, 14:45) αγώνα με τη Νίκη Βόλου στο δημοτικό στάδιο Νεάπολης, για την 15η αγωνιστική του Α’ ομίλου της Betsson Super League 2.

Οι τραυματίες Εμπό και Σαρδέλης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Παράλληλα, ο Βουτσάς αποβλήθηκε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ Β και επίσης δεν είναι διαθέσιμος για το «τριφύλλι» στο ματς με την ομάδα της Μαγνησίας.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Σωτήρης Αντωνίου ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του Παναθηναϊκού Β. Αυτοί είναι οι: Σουρδής, Λίλο, Μαργκόνο, Σιδεράς, Μαρτίνης, Αντωνίου, Δημητριάδης, Προδρομίτης, Τουρκοχωρίτης, Τερεζίου, Λάμψιας, Σερπέζης, Αθανασόπουλος, Μαντσίνι, Φουρτάδο, Κυριόπουλος. Κρυπαράκος, Ταβάρες, Καρβούνης, Καραμπάς, Αγκοστίνιο και Μπιλάλ.

Τέλος, το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις παιχνίδι σε μικρό χώρο και στατικές φάσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x