Super League 2

Η αποστολή του Παναθηναϊκού Β για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Β

Με 21 ποδοσφαιριστές και τον Μπιλάλ, αλλά χωρίς τους τραυματίες Φρόκου-Ταβάρες η αποστολή του Παναθηναϊκού Β για το αυριανό (23/05) εντός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Β.

Με μια πρωϊνή προπόνηση στο «Γεώργιος Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού Β για το αυριανό (23/05, 16:00) εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Β, στο πλαίσιο της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής των play outs της Super League 2.

Με τον Σωτήρη Αντωνίου να μην υπολογίζει στα πλάνα του τους τραυματίες Λεάντρο Φρόκου και Μιγκέλ Ταβάρες, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία αντίστοιχα.

Αντιθέτως, στην αποστολή της δεύτερης ομάδας του Παναθηναϊκού για την αυριανή αναμέτρηση με τους Αχαιούς συμπεριλήφθηκαν οι: Λίλο, Καρακασίδης, Μαρτίνης, Σγούρος, Τσεβάς, Λάμψιας, Σιδεράς, Τουρκοχωρίτης, Συμεωνίδης, Αθανασακόπουλος, Λάμψιας, Καλοσκάμης, Καρβούνης, Κρυπαράκος, Φουρτάδο, Μαντσίνι, Σαρδέλης, Νταμπίζας, Λιούμης, Μπιλάλ και Χατζηιωάννου.

Σε .ό,τι αφορά στο πρόγραμμα προπόνησης των «πράσινων», αυτό περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, τακτική, παιχνίδι και εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x