Super League 2

Με απουσίες η αποστολή του Παναθηναϊκού Β για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ Β

Χωρίς Φουρτάδο, Ταβάρες, Αγκοστίνιο, Κρυπαράκο, Αντωνίου και Μαρτίνη η 22μελής αποστολή του Παναθηναϊκού Β για το αυριανό εκτός έδρας ματς με τον ΠΑΟΚ Β, για την 29η αγωνιστική της Super Legaue 2.

Με πολλές αππουσίες και προπόνηση στη Θεσσαλονίκη ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι η προετοιμασία του Παναθηναϊκού Β για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ Β (10/06, 17:00) στο γήπεδο Μακεδονικού, για την 29η αγωνιστική του Α’ ομίλου της Betsson Super League 2.

Συγκεκριμένα, στην Αθήνα έμειναν οι τραυματίες Κρυπαράκος, Φουρτάδο και Ταβάρες, ο αδειούχος Αγκοστίνιο, ο Αντωνίου λόγω υποχρεώσεων με την εθνική Κύπρου και ο Μαρτίνης, που έχει συμπληρώσει κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στην αυριανή αναμέτρηση των «πράσινων».

Ο Σωτήρης Αντωνίου επέλεξε για την αποστολή του Παναθηναϊκού Β τους: Σουρδή, Λίλο, Μαργκόνο, Σερπέζη, Σιδερά, Βουτσά, Αθανασακόπουλο, Εμπό, Μαντσίνι, Νταμπίζα, Βολάκη, Κυριόπουλο, Παυλάκη, Προδρομίτη, Σαρδέλη, Τουρκοχωρίτη, Καρβούνη, Συμεωνίδη, Τερεζίου, Λάμψια, Μπιλάλ και Καραμπά.

Από εκει και πέρα, το πρόγραμμα των παικτών του «τριφυλλιού» περιλάμβανε ταχύτητες, rondo, ασκήσεις κατοχής, τελειώματα και στατικές φάσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x