Super League 2

Με Φρόκου στην Καλαμάτα ο Παναθηναϊκός Β!

Ο Λεάντρο Φρόκου συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά σε αποστολή του Παναθηναϊκού Β μετά τον τραυματισμό του, όντας ανάμεσα στις επιλογές του Σωτήρη Αντωνίου για το εκτός έδρας ματς με την Καλαμάτα.

Με μια μεγάλη επιστροφή θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός Β στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Καλαμάτα αύριο (16/12), στο δημοτικό στάδιο της πρωτεύουσας της Μεσσηνίας, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League 2.

Ο λόγος για τον Λεάντρο Φρόκου, ο οποίος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της δεύτερης ομάδας του «τριφυλλιού» για πρώτη φορά την φετινή σεζόν!

Μαζί με τον 20χρονο μέσο στην αποστολή είναι και οι: Λίλο, Μαργκόνο, Σουρδής, Φικάι, Λάμψιας, Μαρτίνης, Προδρομίτης, Τουρκοχωρίτης, Σιδεράς, Αθανασακόπουλος, Φουρτάδο, Συμεωνίδης, Καραμπάς, Σαρδέλης, Κρυπαράκος, Κυριόπουλος, Φρόκου, Βολάκης, Μαντσίνι, Βουτσάς, Μπιλάλ, Λιούμης, Νταμπίζας.

Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός Β ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με μεσημεριανή προπόνηση, το πρόγραμμα της οποίας περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, τακτική, τελειώματα και εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x