Super League 2

Ανακοίνωσε και Δημητριάδη ο Παναθηναϊκός Β’

Μια ακόμα μεταγραφή για την δεύτερη ομάδα ανακοίνωσε σήμερα (27/9) ο Παναθηναϊκός, που συμφώνησε με τον Φίλιππο Δημητριάδη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ξάνθη, για μονοετές συμβόλαιο.

Συνεχίζονται οι μεταγραφικές κινήσεις στον Παναθηναϊκό Β’, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με τον Φίλιππο Δημητριάδη με τις δύο πλευρές να υπογράφουν συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Ο 20χρονος άσος έμεινε ελεύθερος από την Ξάνθη, μετά τα όσα γίνονται στους Ακρίτες, ενώ αυτή είναι η όγδοη μεταγραφή για την δεύτερη ομάδα του «τριφυλλιού» ενόψει της νέας σεζόν.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Φίλιππου Δημητριάδη, ο οποίος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και θα ενισχύσει την δεύτερη ομάδα του Τριφυλλιού.

Ο Έλληνας άσος, που έμεινε ελεύθερος από την Ξάνθη, είναι γεννημένος στις 13 Αυγούστου του 2002 και αγωνίζεται ως αριστερός μπακ αλλά και ως αριστερός μέσος.

Ξεκίνησε την καριέρα του στην ακαδημία της ακριτικής ομάδας για να παραχωρηθεί στον Ηρακλή Ζυγού τον Ιούλιο του 2019. Τον Αύγουστο του 2020 μετακόμισε στην Ελπίδα Σαπών και πέρυσι επέστρεψε στην Ξάνθη, με την οποία κατέγραψε 8 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Super League 2.
Καλωσορίζουμε τον Φίλιππο στην οικογένεια του Παναθηναϊκού!».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x