Super League 2

Επικρατέστερος για τον Παναθηναϊκό Β’ ο Βέλιτς

Στο πρόσωπο του Γιάσμινκο Βέλιτς φέρεται να καταλήγει ο Παναθηναϊκός για την θέση του προπονητή στην δεύτερη ομάδα, που μένει κενή μετά το «διαζύγιο» με τον Χαβιέρ Βάθκεθ.

Στον Γιάσμινκο Βέλιτς φαίνεται ότι θα καταλήξει ο Παναθηναϊκός, σε ό,τι αφορά στην επόμενη ημέρα της δεύτερης ομάδας και την διαδοχή του Χαβιέρ Βάθκεθ.

Ο Ισπανός τεχνικός ενημερώθηκε χθες (15/06) από τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» ότι δεν πρόκειται να συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών, ενώ παράλληλα «έτρεξαν» οι διαδικασίες για την εύρεση του αντικαταστάτη του.

Ο Βέλιτς λοιπόν είναι τη δεδομένη χρονική στιγμή ο επικρατέστερος για να αναλάβει τα ηνία του Παναθηναϊκού Β’, χωρίς να υπάρχει πάντως ακόμα δεδομένη συμφωνία των δύο πλευρών.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 57χρονος Βόσνιος έχει συνεργαστεί και στο πρόσφατο παρελθόν με τους «πράσινους». Αρχικά ως επικεφαλής σκάουτερ τη σεζόν 2006-07, ενώ δούλεψε τόσο σαν υπηρεσιακός προπονητής όσο και σαν τεχνικός διευθυντής την επόμενη χρονιά.

Πέρυσι, ο Βέλιτς κάθισε στον πάγκο της Επισκοπής, την οποία οδήγησε στην καλύτερη θέση τη σύγχρονης ιστορίας της στην Super League 2, την έβδομη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x