Super League 2

Παίρνει δανεικό τον Τριμμάτη η Παναχαϊκή

Σε κατ' αρχήν συμφωνία με τον Ατρόμητο για τον δανεισμό του Αντώνη Τριμμάτη ήρθε η Παναχαϊκή, όπως ανακοίνωσε η αχαϊκή ΠΑΕ.

Ποδοσφαιριστής της Παναχαϊκής θα πρέπει να θεωρείται ο Αντώνης Τριμμάτης.

Όπως ανακοίνωσε η αχαϊκή ΠΑΕ, η ομάδα ήρθε σε προσυμφωνία με τον Ατρόμητο για τον δανεισμό του Έλληνα εξτρέμ, ο οποίος πέρσι έπαιξε στη δεύτερη κατηγορία (ξανά) ως δανεικός με το Αιγάλεω και είχε 31 συμμετοχές, 5 γκολ και 2 ασίστ.

Η ανακοίνωση της Παναχαϊκής

Η διοίκηση της Παναχαϊκής ανακοινώνει την προσυμφωνία της με την ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών για το δανεισμό του ποδοσφαιριστή Αντώνη Τριμμάτη.

Ο Αντώνης Τριμμάτης είναι γεννημένος στις 29/4/1999 και αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός. Την περσινή αγωνιστική περίοδο φόρεσε τη φανέλα του Αιγάλεω στη Super League 2 έχοντας στο ενεργητικό του 31 συμμετοχές, 5 γκολ και 2 ασίστ. Επίσης εκτός από τον Ατρόμητο στον οποίο ανήκει έχει αγωνιστεί στον Εθνικό Πειραιώς. Ευχαριστούμε την ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών για τη συνεργασία της έτσι ώστε να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του ποδοσφαιριστή.

Καλωσορίζουμε τον Αντώνη στην "κοκκινόμαυρη" οικογένεια και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας στη Super League 2!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x