Super League 2

Διόγος: «Απέσυρε το ενδιαφέρον του ο Τσακουμάκος, προς Γ' Εθνική ο Πανιώνιος»

Απέσυρε το ενδιαφέρον του για τον Πανιώνιο ο Γιάννης Τσακουμάκος, λόγω του συνολικού χρέους των Νεοσμυρνιωτών που ανέρχεται στα 2,3 εκατ. ευρώ.

Δυσάρεστα είναι τα νέα για τον Πανιώνιο, με τον Γιάννη Τσακουμάκο να αποσύρει το ενδιαφέρον του για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου της νεοσμυρνιώτικης ΠΑΕ, εφόσον εκείνη συσταθεί.

Όπως μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94, 6 o Μάκης Διόγος, ο εκπρόσωπος του Έλληνα επιχειρηματία μετέφερε την εν λόγω απόφασή του σε συνάντησή του με τη διοικούσα επιτροπή του Πανιωνίου, η οποία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (6/9).

Τα χρέη του Πανιωνίου ανέρχονται εντέλει στα 2,3 εκατ. ευρώ, με το 50% εξ αυτών να πρέπει να εξοφληθεί από την ΠΑΕ. Τόσο το ύψος του συνολικού ποσού, όσο και ο φόβος του για πιθανή ανάγκη αποπληρωμής του υπόλοιπου 50% (σε περίπτωση που δεν γίνει αυτή από τα φυσικά πρόσωπα), είναι οι αιτίες που απομακρύνουν τον Τσακουμάκο.

Το προσφυγικό σωματείο πρέπει να πληρώσει άμεσα 200 χιλιάδες ευρώ, ώστε να απελευθερωθούν οι μεταγραφές του και να υπογραφούν επαγγελματικά συμβόλαια, τη στιγμή που απαιτούνται 500 χιλιάδες ευρώ για τη συμμετοχή του στη Super League 2.

Δεδομένων όλων των παραπάνω, εκτίμηση του Μάκη Διόγου είναι ότι το πιο πιθανό σενάριο για τον Πανιώνιο είναι να παίξει πάλι στη Γ' Εθνική.

Να σημειωθεί ότι, όπως αποκάλυψε ο ρεπόρτερ του Πανιωνίου, οι Τάσος Μπακασέτας, Σπύρος Ρισβάνης και Μανώλης Σιώπης, έχουν συμφωνήσει με την πρώην ομάδα τους να μην πάρουν πίσω τα χρήματα, τα οποία τους οφείλονται.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x