Super League 2

Ο Μωραΐτης έδωσε προβάδισμα στον Πανιώνιο - Έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων για χέρι!

Με το ξεκίνημα του β' μέρος ο Μωραΐτης με κεφαλιά έδωσε προβάδισμα στον Πανιώνιο κόντρα στον Παναργειακό (2-1), με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για χέρι του Γιάκοβλεφ που έδωσε την ασίστ.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο του εντός έδρας αγώνα με τον Παναργειακό για τον Πανιώνιο.

Στο 47ο λεπτό και μετά από σέντρα από τα δεξιά, ο Γιάκοβλεφ κοντρόλαρε και σέντραρε, ο Μωραΐτης πήρε την κεφαλιά και έγραψε το 2-1.

Ένα τέρμα που αμφισβητήθηκε έντονα από τους φιλοξενούμενους και σε κανονική ροή αλλά και μετά την επίτευξή του, αφού φαίνεται ο Γιάκοβλεφ να κάνει κοντρόλ με το χέρι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x