Super League 2

«Μαζί σταθερά προς την κορυφή!», το σύνθημα στον Πανσερραϊκό

Με το σύνθημα «Red King», η ΠΑΕ Πανσερραϊκός παρουσίασε επίσημα τα εισιτήρια διαρκείας, της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.

Ο Πανσερραϊκός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κάνει γνωστές τις ημερομηνίες διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για την νέα σεζόν της Σούπερ Λίγκας 2.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανσερραϊκός

Ο Πανσερραϊκός προχωρά σταθερά προς την κορυφή, μαζί με τον κόσμο του! Τα «λιοντάρια» ενισχύονται κάθε χρόνο και περισσότερο, αποκτώντας δυναμική και στέρεες βάσεις, με σκοπό να επιστρέψουν στην πρώτη κατηγορία της χώρας. Μαζί με τον κόσμο μας, ο Λέοντας της Αμφίπολης θα γίνει και πάλι «Βασιλιάς»!

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός, με το σύνθημα ΄΄Red King΄΄, παρουσιάζει τα εισιτήρια διαρκείας, της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023, η διάθεση των οποίων ξεκινά, την Τρίτη 19 Ιουλίου, μαζί με την έναρξη της «κόκκινης» προετοιμασίας!

Προτεραιότητα έως και την Παρασκευή 29 Ιουλίου έχουν οι κάτοχοι διαρκείας της περσινής σεζόν. Σε αυτό το διάστημα ισχύει έκπτωση 10% στην τιμή της φετινής κάρτας διαρκείας για όσους ανανεώσουν, διατηρώντας τη θέση τους στις κερκίδες του γηπέδου. Μετά το πέρας της συγκεκριμένης ημερομηνίας δεν θα ισχύει η έκπτωση, ούτε η δέσμευση της περσινής τους θέσης.

Πανσερραϊκός: Ξεκινά η διάθεση των Εισιτηρίων Διαρκείας

Από την Δευτέρα 1 Αυγούστου, η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας θα ανοίξει για όλους. Σε αυτό το διάστημα ισχύει έκπτωση 10% έως τις 31/8. Μετά το πέρας της συγκεκριμένης ημερομηνίας, δεν θα ισχύει η έκπτωση.

Ηλεκτρονικά μέσω του www.panserraikosfc.gr θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την διάθεση των καρτών διαρκείας 2022/23.

Επίσης η ΠΑΕ Πανσερραϊκός προσφέρει μια σειρά από παροχές και προνόμια, για όποιον προμηθευτεί Εισιτήριο Διαρκείας της νέας σεζόν.

 Μαζί με τον Πανσερραϊκό σταθερά προς την κορυφή | Red King!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x