Super League 2

Καθάρισε και πάλι ο Κούτσιας για τον ΠΑΟΚ Β'

Με τον Γιώργο Κούτσια να αποδεικνύεται ψύχραιμος σε εκτέλεση πέναλτι και να σκοράρει για ακόμα μία αγωνιστική, ο ΠΑΟΚ Β’ επικράτησε 2-1 της Αναγέννησης Καρδίτσας, φτάνοντας σε δεύτερη σερί νίκη.

Με τον Γιώργο Κούτσια να κερδίζει πέναλτι και να το αξιοποιεί ο ίδιος, ο ΠΑΟΚ Β επικράτησε 2-1 της Αναγέννησης Καρδίτσας, φτάνοντας στη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του, ενώ ο νεαρός επιθετικός σκόραρε επίσης για δεύτερο σερί παιχνίδι, φτάνοντας τα τρία σε αυτό το εύρος αγώνων.

Εξ αρχής η αναμέτρηση είχε έναν γρήγορο ρυθμό, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τις ευκαιρίες τους μπροστά από τις δύο εστίες και φαινόταν ότι το γκολ ήταν απλά θέμα χρόνου. Αυτό όντως επιβεβαιώθηκε στο 21’, όταν από εκτέλεση κόρνερ με εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι άνοιξε το σκορ, δίνοντας μεγάλη ψυχολογική ώθηση στην ομάδα του. Ωστόσο, η απάντηση από τους φιλοξενούμενους ήταν άμεση.

Μόλις έξι λεπτά αργότερα, ο Μπραμπίγια εκμεταλλεύθηκε σύγχυση στα καρέ του Δικεφάλου και με δυνατό σουτ κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το 1-1.

Σε ένα σχετικά ισορροπημένο παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να εκμεταλλευθεί τη στιγμή που της παρουσιάστηκε. Ο Κούτσιας μπήκε μέσα στην περιοχή, ανατράπηκε από τον Καρανίκα και ο νεαρός επιθετικός που ανέλαβε την ευθύνη, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.







ΠΑΟΚ Β (Πάμπλο Γκαρσία): Ταλιχμανίδης, Αποστολόπουλος, Παναγιώτου, Κουλιεράκης, Ταχάτος, Τσιγγάρας, Ουεντραόγκο, Χατζηστραβός (78? Σαλαμούρας), Τσαούσης (62? Τζίμας), Κουλούρης (46? Σπυρίδης), Κούτσιας (86? Καλουτσικίδης).

Αναγέννηση Καρδίτσας (Αμανατίδης): Γκέκας, Γκόλιας (72? Ροβίθης), Καρανίκας, Κοτσώνης, Σταμόπουλος, Γκίνη, Πλέγας, Αθανασιάδης, Μπένγκοα (72? Γκουγκούδης), Μπραμπίγια (87? Λώττας), Βιδάλ (59? Μπάλλας).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x