Super League 2

Με Κούτσια στην Λάρισα ο ΠΑΟΚ Β’!

Χωρίς νέα προβλήματα και με τον Κούτσια να ενισχύει την αποστολή του, ο ΠΑΟΚ Β’ θα παίξει αύριο (29/01) εκτός έδρας με την ΑΕΛ.

Παιχνίδι πρόκληση, απέναντι σ’ έναν δυνατό αντίπαλο, δίνει αύριο (29/01) ο ΠΑΟΚ Β’, αντιμετωπίζοντας την δεύτερη του βαθμολογικού πίνακα ΑΕΛ, στο ματς που θα διεξαχθεί στις 17.00 στο γήπεδο Αλκαζάρ για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Betsson Super League 2.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» πραγματοποίησε την τελευταία του προπόνηση το πρωί της Παρασκευής στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής και αναχώρησε το απόγευμα για τη Λάρισα.

Το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, εξαιρουμένου του Γιώργου Κουλούρη, που παραμένει τραυματίας, αλλά και του Μπράντονιτς, που έχει επανέλθει μεν στις προπονήσεις, μα χρειάζεται ακόμα χρόνο προσαρμογής, λόγω των πολύμηνων ενοχλήσεων που αντιμετώπισε.

Παράλληλα, απουσιάζει και ο Ουεντραόγκο, που αύριο Σάββατο αγωνίζεται με την εθνική ομάδα της χώρας του στον προημιτελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Την αποστολή των «ασπρόμαυρων» αποτελούν οι: Ταλιχμανίδης, Μπουργάνης, Παναγιώτου, Τσοπούρογλου, Τσαούσης, Κουλιεράκης, Καλουτσικίδης, Μανωλιούδης, Αποστολόπουλος, Τάχατος, Γιαξής, Σαλαμούρας, Μελετίδης, Γρόσδης, Χατζηστραβός, Τζίμας, Σπυρίδης, Γαϊτανίδης, Φασίδης, Γκορντεζιάνι, Πανίδης και Κούτσιας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x