Super League 2

Πινακάς: «Επιστρέφω στην ομάδα μου, δεν έχω κανένα πρόβλημα»

Ικανοποιημένος για την παραμονή του στην ΑΕΛ εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Δημήτρης Πινακάς, τονίζοντας πως θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του ώστε να επιστρέψουν στη Super League 1 οι Θεσσαλοί.

Ο Δημήτρης Πινακάς βρέθηκε μια... ανάσα από τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, μια μετακίνηση που όμως δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, καθώς όπως ανέφερε η ΑΕΛ την Τρίτη (27/7) το deal χάλασε λόγω των των παράλογων απαιτήσεων που είχαν ο πατέρας και ο μάνατζερ του παίκτη.

Έτσι λοιπόν, ο 19χρονος επιθετικός θα παραμείνει και τη νέα χρονιά στους «βυσσινί», επιστρέφοντας στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Ελευθερία» δήλωσε χαρούμενος για την παραμονή του στην ΑΕΛ, ενώ τόνισε πως θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό ώστε να επιστρέψουν οι Θεσσαλοί στη Super League 1.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Δημήτρης Πινακάς:

«Επιστρέφω στην ομάδα μου και είμαι χαρούμενος που θα είμαι μέλος της προσπάθειας που έχει στόχο την άνοδο στη Super League 1, εκεί που πραγματικά είναι η θέση της. Δεν έχω κανένα πρόβλημα και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x