Super League 2

Πήρε το ντέρμπι και με δέκα η Παναχαϊκή!

Αν και πριν το ματς βρισκόταν βαθμολογικά πολύ πίσω από τον Παναιγιάλειο κι έπαιξε για ώρα με δέκα παίκτες, η Παναχαϊκή επικράτησε 2-0 και βγήκε θριαμβεύτρια στο αχαϊκό ντέρμπι της Football League.

Δεν δικαιολόγησε τη βαθμολογική του θέση ο πρωτοπόρος του Νοτίου Ομίλου της Football League, Παναιγιάλειος, ο οποίος γνώρισε την ήττα με σκορ 2-0 στο παραδοσιακό ντέρμπι της Αχαΐας απέναντι στην Παναχαϊκή.

Η ομάδα της Πάτρας κατάφερε να φτάσει σε μια σπουδαία νίκη που της δίνει «ανάσα» αλλά και αποτελεί σπουδαία «ένεση» ψυχολογίας ενόψει της συνέχειας.

Το σκορ άνοιξε με κεφαλιά του Πλέγα μετά από σέντρα του Βιγιαρέχο στο 28’, ενώ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Κουντογουλίδης βρήκε ξανά δίχτυα και σφράγισε τη σπουδαία νίκη που αποκτά μεγαλύτερη σημασία αν αναλογιστεί κανείς πως οι γηπεδούχοι έπαιζαν από το 42’ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κοκκίνη.

Η αγωνιστική (8η)

Νότιος όμιλος

Παναχαϊκή-Παναιγιάλειος 2-0
(28’ Πλέγας, 90’+2’ Κοντογουλίδης)

Επισκοπή-Χανιά
Φωκικός-Φωστήρας
Αχαρναϊκός-Καλλιθέα
Βύζας Μεγάρων-Αστέρας Μαγούλας
Ολυμπιακός Βόλου-Πανηλειακός
Γλυφάδα-Ηρακλής Ψαχνών

Βόρειος όμιλος

Δόξα Δράμας-Ζάκυνθος 0-1
(53' Σκαθαρούδης)

Καβάλα-Νίκη Βόλου
Τύρναβος-Ηρακλής
Εθνικός Γαζώρου-Βατανιακός
Κέρκυρα-Αιγινιακός
Πιερικός-Αναγέννηση Γιαννιτσών
Απόλλων Καλαμαριάς-Αναγέννηση Καρδίτσας

Η επόμενη αγωνιστική (9η):



Νότιος όμιλος:

Φωκικός-Επισκοπή
Χανιά-Αχαρναϊκός
Φωστήρας-Παναχαϊκή
Καλλιθέα-Βύζας Μεγάρων
Παναιγιάλειος-Ολυμπιακός Βόλου
Αστέρας Μαγούλας-Γλυφάδα
Ηρακλής Ψαχνών-Πανηλειακός

Βόρειος όμιλος:

Καβάλα-Δόξα Δράμας
Ζάκυνθος-Τύρναβος
Νίκη Βόλου-Εθνικός Γαζώρου
Ηρακλής-Κέρκυρα
Βατανιακός-Πιερικός
Αιγινιακός-Απόλλων Καλαμαριάς
Αναγέννηση Καρδίτσας-Αναγέννηση Γιαννιτσών

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x